Merhaba. Ust katta oturan ailenin bir oğlu var. Yaşını tam bilmiyorum ama 6-7 civarında. Laftan anlayabilecek durumda yani. Buna rağmen sabah 8 akşam 10 arası evden gurultu eksik olmuyor. Cocuk evde bisiklet gibi bir şey suruyor ve aşırı bir ses cıkarıyor. Evimizin icinde konser havası var gurultu hic eksik olmuyor. Sabah akşam uyutmuyor psikolojimi bozdu artık. Kac kere uyardık apartman yoneticisiyle de konuştuk onlarda hem sozlu hem yazılı şekilde uyardı ama cok arsız insanlar. Saat 11 olmuş cocuk evde koşuyor. Yukarı cıkmaya uşendiğim icin tavana sopayla vuruyorum sanki suclu benmişim gibi bir de onlar vuruyor. Sadece bu da değil apartmanda belli bir gun vardır sofra bezi hali vs silkelemek icin bunlar o gunun dışında pencereden aşağı hali silkeliyor. Ustelik balkonda camaşır asmisken. Aranızda avukat olan varsa bilgilendirebilir mi şikayet etsem ya da dava acsam ceza kesilir mi ? Sinavlarima bile calışamıyorum artık cocuğu gunduz bile parka goturmuyorlar milletin ikazsız cocuğunun cezasını cekmek istemiyorum. Evden taşınma durumumuz yok ev bize ait ama onlar kiracı mi bilmiyorum. İyi geceler