Kızlar merhaba bugun biriyle buluştuk bir haftadır konuşuyoruz, bir ortak arkadaşımız vardı o onunla fotoğraf atmıştı bende cok beğendim ve ekledim bana mesaj attı. Bir haftadır konuşmalarımız cok guzeldi, istediğim biri gibiydi. Neyse bugun ilk buluşmamız gercekleşti
Acele mi ediyorum bilmiyorum ama hani buluşursunuz ve cok guzel gecer kelebekler ucuşur işte bu dersiniz ya, bende oyle olmadı. Olumsuz da gecmedi aslında ama kafam o kadar karışık ki ne hissettiğimi anlamıyorum.
Birincisi belki biraz sacma olucak ama boyu cok uzundu yani ben omzuna geliyorum. Konuşurken goklere bakar gibi oldum. Tabiki bu bir sorun olmamalı ama ben daha minyon tipli erkeklerden hoşlanıyorum ve anlamamıştım uzun olduğunu. Ama sırf boyle bir şey icin olumsuz demek sacma olur, yani onemsemeyebilirim.
Onun dışında muhabbetimiz cok guzeldi baya sohbet ettik, cok kibardı vs. Ama daha cok genel şeylerden konu actı, yani beni tanımaya yonelik actığı konular azdı.
Birde en cok aklıma takılan şu, hesap oderken hesabı istedi , ben oduyorum hic bir şekilde itiraz istemiyorum dedi. Bende hayır hayır dedim. Birdahakilere alman usulu yaparız ama bu sefer lutfen benden olsun dedi. Yani ben bidahakilerde hep ona odetecek biri değilim. Zaten hep erkeğin odemesine karşı biriyim. Ama boyle soylemesi benim icin olumsuz bir etki bıraktı. Ama onun dışında da cimri birine benzemiyor, yani gittiğimiz kafe deniz kenarındaydı ama orada boş yer yoktu. Birdahakine ben yer ayırtırım merak etme vs dedi, birde bahşiş falan bıraktığı icin cimri olmadığını duşunuyorum ama yine de onu soylemesi hic hoşuma gitmedi. Sizce de haklı değil miyim?
Onun dışında ayrılırken sordu nasıl gecti gibi guzel bir gundu dedim. Onun icin de cok guzel gectiğini soyledi. Otobuse falan bindirdi. Ama dediğim gibi kızlar cok kafam karışık. Tamamen olumsuz değilim, sizce tekrar buluşmalı mıyım?