Merhabalar ben 32 yasında 4 cocuk annesiyim 2019 ağustos ayında tesadufen smeer testi yaptırdım ve sonuc pozitif cıkınca hemşirem beni arayıp pozitif cıktığını ve muhtemelen bir sıkıntı olduğunu soyledi,ve kanser tarama merkezine gitmemi soyleyince benim dunyam başıma yıkıldı, ertesi gun gittim bana 3 gun sonrasına randevu verdiler,o 3 gun bitene kadar ben yemeden icmeden tamamen kesilmiştim, neyse oyle boyle bitti ve ben gittim bana hic bişey yapmadan beni kadın doğum onkoloji bolumune yonlendirdiler,gittim oraya alttan muayene ettikten sonra koloskopi ile baktı ve biyopsi alındı, sonuc 1 ay sonra cıkacak dediler, fakat o bir ay 55 gun oldu cunku bayram tatili girmişti araya, yani 55 gun boyunca benim neler yaşadığımı bir tek Allah bilirdi,neyse cıktı sonuclar gittim aldım korkayarak baktım sonuc duşuk dereceli cin1 yazıyordu,bir nebze icim rahatladı ve hemen doktoruma gosterdim duşuk dereceli cin1 cıkmış ilaca gerek yok kendiliğinden gecebilir fakat gecemeyebilirde bana bi ilac yazdı bunu kullan biraz pahalıdır ama faydası olmayabilir garantisini veremem, bir yıl sonra tekrar smeer testi ver bakalım gecmiş mi şayet gecmediyse ameliyatla cıkaralım dedi