Eşimin kardeşi beni hic aramaz sormaz.Eşimle konuşur bana selam bile yollamaz.En son aramızda munakaşa olmuştu benden ozur dilememesine rağmen uzatmadım.Bana biraz yakın davranmaya calıştı ben de kıyamadım uzatmayayım dedim.O konuda eşim bana saygısızlık yaptığı icin tartışmış konuşmamıştı kardeşiyle ama sonra barıştılar ben de barışın dedim.İlk başlar sen barışmadan barışmam falan diyordu ama sonra kendisi gitti gonlunu aldı barıştılar.İşte o karını tutuyorsun falan diyince karımı tutmuyorum ispatlarıyla gonlunu yaptı.Neyse ben uzatmadım ama son bayramda bir bayramımı bile kutlamadı arayıp buyuğu olarak.Ben de yok sayılmaktan cok bunaldım.Uzerine eşim kardeşimin doğum gunu yarın bir mesaj at dedi.Ve ben mesaj attım cok incesin mutlu ettin dedi.Ama hala surekli benim uyarılmam ağırıma gittiği icin eşime benim bayramım,halim hatrım hic bir şeyim yok bir ozur bile dilenmeden uzatmadım ama ne bayramım ne bir şey kutlandı ben de ilgi istiyorum senin karın olarak kabullenilmeyi ve kırgınlıklarımı onemsemeyip hala beni yonlendirmen ağırıma gidiyor dedim.Eşim de bundan sonra sana şoyle yap boyle yap demicem sadece rica ediyorum kardeşim konusunu acma.triplidir kucuktur buyuktur şoyledir boyledir bu saat itibariyle bitti aşkım benim senden tek ricam haklısın ve sonsuza dek kapansın bu konu dedi.
Ben de goren de yemiyorum icmiyorum bu konuyu acıyorum zanneder haklısın yeter ki sus der gibi.Sen kendin sana bir şey demicem artık diye sozler verip tutmadın.kucuktur triplidir deme zaten artık tanıtım formu gibi oku oku ezberledim.Sen kendini beni yonlendirmeden sonsuza kadar tut acılmaz zaten sonsuza kadar merak etme dedim.
Tamam yonlendirme yok merak etme dedi.
Neden hep gelin arar sorar neden...benim de bir hal hatır bir Allahın selamını almam hakkım değil mi..ama eş kişisi beni susturdu ve bitti olay.Eşim sonra kus muyuz dedi vee yok diyince kurban olurum kusmeyelim dedi ve konu kapandı.Ama ben uzgunum.2 senelik emeğime uzgunum.Bana kv ve eşim şunu yap bunu yap diye dondurup durdular sonuc ben de karşılık alamayınca şuan susturuluyorum.Haksız mıyım?
Beni eleştirenlere yardımcı olmaya calışıp yaralamaya calışanlara tartışmak isteyenlere cevap vermeyeceğim...Cevaplarınız icin Teşekkur ediyorum şimdiden