Arkadaşlar merhaba herkese, şu sıralar bu konuya kafam takılıyor yorumlarınızı esirgemeyin lutfen.

Yeni bir erkek arkadaşım var henuz 1 aylığız. Cok hoşlanarak başladım ikimiz de 24 yaşındayız ve yakın mahallelerde ailemizle yaşıyoruz. Yuruyerek 15 dk. Altında arabası var yurumuyor da. Sorun şu ki sevgilim 2 haftadır işe başladığından beri yorgunum diyerek akşamları buluşmuyor. Haftada 2 gun ancak goruşuyoruz. Onda da 1 saati gecmiyor hemen kalkalım hadi gidelim diyor. Gun icinde aradığında ozledim seni cok seviyorum akşam yarım saat olsun goreyim falan diyor tamam diyorum ama akşam olduğunda goruşuyoruz değil mi diye soruyorum cok yorgunum cok uykum var deyip gelmiyor.

Telefonda da konuşmuyor akşamları ne mesaj ne bişey. Sadece yatmadan once arayıp iyi geceler diliyor hatta bazen onu bile diyemeden saat 9da uyuyakalıyor. (Gercek mi acaba?) Birkac kez sitem edecek oldum ama yorgunum anlayış goster ilgi istiyorsan ilgi goster diyor ama akşam arıyorum tek kelime cevaplar veriyor hmm hoo ha falan diye ve sohbet ilerlemeyince kapatıyoruz. Mesajda da aynı şekilde daha beter sadece smiley yolluyor cevap olarak. Gunduzleri işteyken 2 kere falan arıyor 5 dk sadece o kadar.

bir keresinde hergun buluşmayız zaten sıkılırız diye bir laf etmişti ben de oyle olsa bile soylemen gerekmiyor illa bunu diye bozmuştum. Ama Yanyana gelip de buluşunca cok ilgili cok ozledim seni seviyorum elimi bırakma şu bu diye dibimden ayrılmıyor eğleniyoruz cok. 1 saat dolmadan ama pat hadi gidelim deyince benim surat duşuyor bu ne perhiz ne lahana turşusu diyerek.

Bu hafta pazartesi salı goruşmedik carşamba gene mırın kırın ede ede iyi hadi goruşelim tamam dedi sadece yarım saat kahve ictik :/ bugun eve erken gelmiş işten ben de goruşecek miyiz diye sordum boyle bakarız bilmemne diye gene mırın kırın etti. Az once de aradı buluşmasak mı cok yorgunum Dedi. Ben de alıştım zaten artık dedim kapadım telefonu . Takmadı bile kırıldım mı falan diye.

Şimdi ilişkimiz daha cok yeni sonucta ve ilgi alaka ozen istiyor. Gercekten gormek istese yorgunluğunu bu kadar bahane etmezdi diye duşunuyorum. İlişkimizin ilk haftasında kaliteli vakit gecirmiştik. Ama şimdi hep boyle mi olacak? Konuşmayı cok denedim ama ona gore o normalmiş ben alınganmışım. Akşamları 10 dakikadan fazla vakit ayırmıyorsun telefonda diyorum kac dakika ayırmam lazım kendime bile vaktim yok diyor. Sanki atomu parcalıcak. İnşaah muhendisi bu arada.

Nasıl davranmalıyım ben buna? Kendimi geri cekmeyi denemek istiyorum ama Nasıl yapacağımı da tam bilmiyorum . Yarın sabah gunaydın demek icin arayacak nasıl konuşmalıyım? Taktiğe ihtiyacım var