Arkadaşlar 1yıllık evliyiz ve cocuk duşunuyorduk deniyoruz fakat hep husran ne psikolojik cokuşler yaşadım anlatamam her seferinde kendimi hamile gibi hissediyorum işte psikolojik mide bulantısımı dersin idrar gelmesimi dersin vs. Herşeyi yaşadım herneyse hastaneyede gitmiyoruz kontrol icin kendimi hazır hissetmiyorum korkuyorum acaba bişeymi var diye velhasıl ovulasyon testini denemek istedim adet bitiminden hemen sonra başladım ve 17.gun pik gordum tabi onu gorene kadar 1gun arayla surekli ilişki oldu ve hic kalkmadım tuvalete dahi gitmedim afedersiniz o şekilde uyudum hep sabahında idrarımı yaptım sonra piki gorunce arka arkaya 3gun devam ettik tabi ben testi hic bırakmadım devam ettim yapmaya ama silikleşmişti yani catlamıştı hergun dua ediyorum rabbime yalvarıyorum hayırlı haber allahım diye ovu t icindede gebelik testleride oluyordu adetime 5gun kala yaptım testi maalesef negatif ama hafif bekleyince acayip silik goruyorum ben pembe falan değil bildiğin gri neyse hergun devam ettim yapmaya işte Yok diyorum yine negatif uzuluyorum ama goğuslerimdede bi acı kasığımda iğne batar gibi aralıklarla ama yine diyorum psikolojik elimde son test kaldı adetime bir gun kala silik pembe cizgiyi gordum rabbime şukurler olsun hamile kaldığımda foruma yazacağım belki bi vesile olurum duanızı alırım rabbim isteyen herkese nasip etsin yavrularımızı bize bağışlasın sakın olmuyor diye uzmeyin kendinizi rabbim zamanını bekliyor sormak istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz hakkınızı helal edin