Kızlar selam fikir sormak akıl danışmak istiyorum.

Annem babamın watsapp ında bi kadınla konuşma bulmuş kalp atmalı şarkı paylaşmalı falan. Aylar oncesine ait. Kadın da babamı şuan engellemiş olacak ki profil fotosu gorunmuyor.

Annem bir şeylerden şupheleniyormuş zaten sosyal medyadan şarkılar yazılar vs vs ama bu kadınla ne aşamaya kadar gelindi emin olamıyor ama en azından bi fingirdeme vs olmuş gonul bağı kurulmuş diyor.

Babamsa; olabilir oylesine o mesajlar bi anlamı yok vs deyip yuzsuzluğe vuruyor. Off aman uzattın deyip psikolojik yıpratma yapıyor. Anlatıp cocukları bana duşman mı edecen" diyor.

Kadını arıyor annem, kadın epey bi sacmalamış " o benim abim cok namusludur bana cok iyiliği oldu ben zaten evlencem bu hafta, herkesi engelledim hattımı değiştircem "vs vs.

Annem; hep yalan dolan net durust değil bu adam boşanacam kimle ne yapıyorsa yapsın modunda.

Babam telefonlara cıkmıyor ulaşamıyorum, sabah da kalkıp cıkmış evden annemle yuzleşmemek icin.

Babam annemin boşanabileceğini duşunmediği icin rahat davranıyor gibi geliyor.

Annemi en az hasarla uzmeden nasıl bir yol izlemem gerekli?

İstiyorum ki annem cıksın yanıma gelsin de boşanmayı duşunduğu icin evi terketmemesi midir doğru olan?

Babam girmesin eve dedim o da mı yanlış evden kovmak eve almamak aleyhine kullanılır mı?

Annem anlaşmalı boşanacam aldattı vs duyurmam kimseye kadınlık gururum var diyor.

Nafaka vs durumları nasıl olur?
Şuan nasıl bir yol izlenmesi lazım ki annem ın aleyhine bir durum olmasın?

Bilenler tecrube edenler yorumlarınızı esirmegemeyin lutfen..