En son 27 yaşında deli divane aşık oldum. Artık o cağlar gecti mi yani? Var mı 30'lardan sonra deli dolu aşk yaşayan? Ben bir daha aşık olamayacağım diye korkuyorum. O heyecanları cok ozledim.
DUZENLEME: Arkadaşlar, uzun uzun yazılan konular herkesi sıktığı icin kısaca yazmak istedim ama anlamayanlar olmuş. "30' lu yaşlar gec" ana fikirli bir konu değil bu. "30'lardaki bir kadın cok tehlikelidir. Hem hÂl cok guzeldir hem de artik cok daha akıllıdır." gibi bir soz vardır. "Artık cok daha akıllı olmak" bahsettiğim olay. Artık guvenmek, inanmak daha zor bizler icin cunku daha tecrubeliyiz. Pembe gozluklerimizi cıkardık artık. Daha az fedakÂr, daha cok benmerkezci olmaya başladık. Bunu 30'lara gelince anlayacaksınız. Artık evlendiğimizde peri masalı yaşamayacağımızı biliyoruz. Kotu niyetli erkekleri gozlerinden tanıyoruz mesela artık... İşte tum bu mantıksal gelişim icerisinde deli dolu duygular yine yaşanabiliyor mu, yoksa daha ağır ilişkiler mi yaşanıyor, oğrenmek istediğim buydu. Tatlı tatlı cevaplar veren tum hemcinslerime teşekkur ederim.