Gunaydın KK
Yine yeni bir dertle karşınızdayım

eşim dağınık duzensiz olduğumu soyluyor dağınığım kabul. oldum olası duzenli biri olamadım. annem hep arkamı toplardı
şimdi 9 aydır evliyim, calışıyorum. akşama kadar masa başı olmama rağmen eve gidince canım cıkmış oluyor. Sabah 6.30 da uyanıp akşam eve 6.30 da geliyorum. gecede 23:00 gibi uyumuş oluyorum.

calışma bahanesinin arkasına mı saklanıyorum bilmiyorum. ne yemek yapasım geliyor ne temizlik.
haftada 1 cumartesi gunleri genel temizlik yapıyorum.
camaşırları da genel de haftada 1 makinaya atarım

atıyorum bi ceketi koltuğa bırakırım gunlerce orda kalır, beni rahatsız etmiyor ama eşimle sırf bu yuzden sabah kavga ettik
duzenden oluyosan git bi yardımcı tut o zaman dedim bende.

camaşırları sermiştim 2 gun once, 2 gundur toplamadım duruyo oyle. bu beni niye rahatsız etsin ki ? duruyo işte yani
eşim buna deli olmuş. ben de dedim kendin topla madem.

bu arada eşim hic bi desteği esirgemez. coğu zaman yemeği kendi yapar, utusunu kendi yapar
ben supurrum o siler. ama ben erkek olarak bu kadar sorumluluk alıyoken sen kadın duzeni kuramıyorsun evde diyor.

ama gelin gorun ki ben haftasonu harici kılımı bile kıpırdatmak istemiyorum, bu arada bel fıtığı var surekli bel ağrısından şikayetciyim o yuzden de gidip hemen yatmak istiyorum.
genel olarak boyle.

sizin rutininiz nasıl ? hem iş hem ev nasıl yurutuyorsunuz ? hatta cocuklu olanlar bile var gıpta edilesi..
onerileriniz var mı ?