Selam canlar ;
yani sizde de oldumu bilmiyorum boyle anlar.. Evlenmeden evlilik sendromuna yakalandım sanırım . Boyle bir sendrom var mıdır yok mudur bilemem ama şuan aklıma geldi

2 ay once nişanlandım . Nisan da nikahım olacak.. Ailem tarafından pek destek gormem her bakımdan . Bir tek annem var arkamda olan(yeter aslında da ). Geri kalan abi hala vs saymıyorum hem bana durumları maddi acısından

Nişanlandıgım hayatımdaki adamı sevıyorum bana yardımcı olur ne dersem yapar yani ben ne dersem o olur sever dusunur şanslıyım bu konuda sevıyorum onu..Şuan nerede oturacagımız belli değil belirsiz Bandırmayı ayarlamaya calıstgndan olmazsa İst bi yer .. Ama bazen evlensem acaba yapabilir miyim diye de dusunuyorum.. Yemeğiydi , Ev işleri idi falan misafir ağırlamasıydı falan yapar mıyım acaba korkuyormuyum ne ? Evde hala anne yenge oldugundan ben pek mutfak tarafına hic girmedim gecen pilav yapayım dedim netten bakarak yaptım olduda aslında yani kendi yaptgmı begendım .. Yabancı bir aileye gidicm nişanlmn kardesi ile en baslarda ufak bi sorun yasamıstık ama sonra uzatılmadı kapatıldı , Şimdi iyiyz yani en azndan benm acımdan bir problem yok.. Zaten evlendiğimz de her 2 aileye de uzak oturucaz.. Siz de de oldu mu boyle ? yani tuhaf hissettıgınız anlar .. bocaladıgınız anlar oldu mu?