Merhaba hanımlar.
Ben daha once calışıyordum evlendım cocugum oldu ısı bıraktım , 2 yasında oğlum var ve oglumla ve evımle ılgılenıyorum. Ablam ıse ev hanımıydı.

Sıkıntım şu ki , ben calıştığım donemler ablama calışıyorum diye hic işimle ilgili kendimi ovmedim. Yani sanki dunyayı kurtarıyormusum gibi davranmadım. Surekli işimden bahsetmedim. Normal muhabbet ediyorduk. Şimdi ben calışmıyorum. Ablam ise eşine yardım ediyor alım satım vb. Ama bana sıkıntı olan tarafı ise ne zaman yan yana gelsek sanki dunyayı kurtarıyormus gıbı davranması. Sanki yıllardır bu işi yapıyormuşta havalı havalı konuşması. Surekli işten bahsetmesi. Şunu aldık bunu sattık şu kadar kÂr ettik , o urune bu fıyat verılırmı vb surekli ama surekli karı koca bu şekildeler. Artık yanyana geldıgımızde keyıf alamamaya basladım. Ve kendımı kotu hissetmeye basladım. Cunku anlattıgı şeyler ile ilgili bilgim yok yorum yapamıyorum. O sadece anlatıyor. Kendımı eksik hissetmeye basladım cunku ben calışmıyorum. Ablamın bu surekli kendini havalı havalı sanki şirket işletiyormuş gibi davranması benım kendmi eksik hissetmeme sebeb oldu. Inanın kıskanclık degıl. Ben calısdıgım zamanlar aynısını yapsaydım emınım oda boyle hissederdi , ben hic bir işe yaramıyorum gibi.
Ben evimde cocugumla ilgilenirken neler yapabılırım kendımı gelıstırmek adına . Baya baya işe yaramaz hissediyorum kendımı lutfen fikirlerinizi bekliyorum.