Biliyorum beni yargilayacaksiniz ama buna da ihtiyacim var fikirlerinize de .
Sevgilim bana evlilik meraklisi dedi Ne olur bana yardimci olun kafam oyle karisikki sizden baska dert anlatcak kimsem yok . Dun bi konu acmistim sevgilimle birlikte kaldim annem ogrendi diye biz 23 yasindayiz . Sevgilimle 1 ay sonra bi ise girecekti duzeni oturunca evlilik dusunuyoduk yani bi soz falan ama ailesinin haberi bile...

Eski konum bu annemin bana olan tavirlari yuzunden sevgilime catip ayrilmistim en son bi kere sarıldım sevgilim barıştik sandi bense bittigini soyledim agir laflar etmisti .
Ertesi gun gorustuk ben hatali oldugumu ona cok yuklendiğimi soyledim o beni istemedi . Cok kavga ediyomusuz mutlu degilmisiz yurumuyomus sevgim bunlarin ustesinden gelmeye yetmiyo nasil olsa bidaha ayrilcaksin dedi bana sanki intikam alir gibiydi benimle gecirdigi guzel gunleri anlatti sanki son konusma gibi kalktim gittim pesimden geldi evine birakcam dedi istemiyorum dedim biraz daha bu konulari konustuk yapma dedim istemiyorum dedi biraktim geldim yine kostu pesimden bi daha gorusmeyecekmiyiz dedi sen oyle istiyosun dedim tamam bende bidaha arayip sormam unutcam seni dedi .
Ne ınstagrama ne whatsapp a girmiyo hic bir sekilde yazmiyo sanki biranda oldu gibi mutlu degilim ozluyorum . Eski gunlerimizi ozluyorum ama o beni istemiyo galiba kendimi tutamayip tekrar yazmaktan bisey yapmaktan korkuyorum . Nasil ayaga kalkcam bilmiyorum gunler gecmiyo sanki uykularimdan uyaniyorum uyuyamiyorum ?