Birkac kez derdimi paylaştım sizlerle 3 kez anne evine dondum 16 aylık gorunuşte evliyim ama 3 kez annemde kaldım 3.5 aydır annemdeyim 4 ay doğum zamanım kaldım 1 ay ise evlendiğimin ilk zamanları . Ne duğun oncesi mıtluydum ne duğunumde ne duğunden sonra ne hamileliğimde cok sevip evlendim hemde cok onun da cok sevdiğini sandım ki biz cok cabuk evlendik ailelere haber vermeden nikah yaptık ayrılırız diye korktuk 2 ay sonra aileler oğrendi ama tepki gormedik. Alkolun gunden gune artması eşimin baştan beri ailemle olan catışması ailemle olan iletişimime karışması inadına alkole devam etmesi sinirlendiğinde beni hırpalamaya başlaması( hamilelik doneminde zaten hemen hamile kaldım ama cok sevmiştim nerden bilebilirdim cahillik işte) hakaretler , baskı .. Anneme gizlice giderdim korkardım yine tavır alcak yabancıyım gibi davranacak . Bir suru olaylar doğumumu anne evinde yaptım 2.5 ay aramadı doğumdan sonra yazmaya başladı inandım vaadlerine dondum anneme olan nefreti bitmedi onlara gitmeme hep karıştı . Evde gorduğum huzursuzluktan dolayı bende evde durmak istemiyordum haftanın 5 gunu elinde biralar bebekle donsemde geri daha fazla yabancı gibi oluşumuz( sozde diğer evden gitmelerimin faturası kesildi yoksa cok seviyormuş beni) ailemin hzuursuzluğumu hissetmesi , aileme saygısızlığı bir suru nedenlerden dolayı hep sorunlar yaşadık. İstediği ailemden uzak olayım ama yapamadım cunku her eve gittiğimde onlar sahip cıktı bana onun umru olmadı. Beni deli gibi seven adam gitmişti artık cok sabrettim ama olmadı sonunda babamla buyuk kavgası sonucu evden ayrılmak zorunda kaldım. Boşanma davaları acıldı ben dilekcemde herseyi yazdım o da yazmış geldiğinde bakire değildi . Nikaha zorla getirtildim bana hamileyim demişti bundan dolayı ailesine mahcuptu surekli onların dediğini yaptı terketti evi . Yazdığı tek seyler bundan ibaret koca dilekcede . İftira attı bana . Bebeğini ayda iki kez goruyor o da binbir stresle takip edeyim dedim uzaktan kardesım aracılıgı ile kardeşimin yanındaki adamı dovdu yakalayıp. İnstagramdan haftada bir bana gondermeli mesajlar yolluyor . En son bugunden sonra ne dunya aynı kalacak ne sen yazmış. Bebeğini bu hafta şehir dışındayım diyerek almadı . Ve benim psikolojim iyi değil cunku buna cok bozuldum oğlunu nasıl gormek istemedi onemli ne olabilirdi ki diye. Surekli başkasımı var duşunceleri kafamda ( bi gun olsun boyle bişey hissettirmedi o tarz biri değil normalde) ben bir suru şeyde vicdan yapıyorum ve hala biri mi var diyorum bi kız takip etmiş şimdi teyzesinin oturduğu yerden kızı gorseniz Allah yaratmış bişey demicem ama bana hala bunlar cok dokunuyor.nafaka baglandı bana da baglandı diye 3 aydır odemiyor . Ve ben cok bitik durumdayım. Bi duzeliyorum nefret ediyorum bi bebeğime bakıp ağlıyorum babasız diye . Lutfen beddua etmeden yargılamadan yorum yapın .