Herkese merhabalar
Direkt mevzuya girmek istiyorum.Okulumu yeni bitirdim.Yeni mezunum.İşime başladım.Yarin tam 1 ay olucak.
Sorunuma gelince...Sorunum yetersizlik hissi.Kendimi asla yeterli hissetmiyorum,bazen o kadar dikkatsiz salak birsey oluyorum ki saniyorum ki herkes farkinda,herkes bu konuda konusuyor.Aşırı sacma evet ama oyle.
Ailemr, dostuma bu konuyu actığımda daha yeni mezunsun tecrube kazanirsin zamanla,işverenin -ki kendisi 37 yillik bir tecrubedir- de farkındadır falan diyor ama beni asla tatmin etmiyor.Mesleğimi cok seviyorum ama sırf bu yuzden işe gidesim gelmiyor.Bugun ne yapicam acaba diye.

Aslında genel itibariyle de kendimi coğu konuda yetersiz hissederim,hep daha iyisini yapmaliydim diye kendime yuklenirim.Yani resmen ozelestirinin dozunu kacırıp kendime psikolojik şiddet uyguluyorum gibi.Bundan nasıl kurtulucam onu da bilmiyorum.Bu sorunuma da bir fikir belirtirseniz sevinirim.Ve şu anki asıl sorunuma donersek size sormak istediğim,mezun olduktan sonra girdiginiz ilk işinizde,ilk ayınızda nasıldınız?Herkes boyle bir surecten geciyor mu yoksa zehir gibi miydiniz vs.
Şimdiden tesekkurler cevaplariniz icin.