Sanırım aynı minvalde actığım 3. konu ama hanımlar vallahi icim şişti şişti...

Nişanlım sabah 6.50'de kalkıyor akşam 20.30 gibi eve geliyor, işten akşam 7 civarı cıkıyor. Yemeğini suyunu hazır ediyorum. Yiyoruz eğer o gun benim de iş gunum ise genelde bulaşıkları halleder. Sonra koltuğa oturuyor. Ve anında gozler kıpkırmızı sulu sulu. Uyku akıyor gozlerinden. Zorla bi cay kahve icersek anca. Sonra hemen uyumak istiyor. Hafta sonu da hep uyumak dinlenmek istiyor. Hayatımız korkunc sıkıcı. Cinsellik ben zorlarsam anca. Artık reddetmeye de başladı. Ve bu baya bir sorun benim icin.

Bu arada ben de calışıyorum sabah 6.10'da kalkıp akşam 19.30'da eve giriyorum. Gunde 4 saate yakın yol cekiyorum. Evde de işim oluyor sabaha kadar calıştığımı bilirim. Yemek işi komple bende. Temizlik yap dersem yapar ama genelde hafta ici bir gun off gunum o gun hallediyorum ona kalmıyor. Utu bende. Yani halden anlamıyor evde demeyin, ben de fena yoğunum.

Ama adam kolunu kaldıracak durumda değil. Bu arada normalde hiperaktif bir insandır, baya enerjiktir. Dun keciboynuzu yedirdim artık bir de şekeri var ama duzgun giden bir şeker. Belki ondandır bilemiyorum. D vitamini eksikliği de var.

Ay bi oneri verin sinirlerim bozuldu