Kv şehir dışına cıktı 1 haftalığına yeğeni hastaydı vefat etti o yuzden.
koyde oturuyor kv eşim dedi ki 2 saatliğine gidip bi haber alalım evden diye bende kabul ettim neyse qittik.
Ben bi supurge acığ sağı solu topladım bekar kaynım var bulaşık falan bırakmış onu yıkadım
Bu sırada eşimin teyzesi geldi koyde komşular bu arada.
Ordan burdan konuşurken laf evlenme mevzusuna qeldi ve bekar kaynım icin muratı ne zaman evlendiriyorsunuz kız baksanıza yaşı geldi vs dedi.
Eşimde tayze kendi bulsun evleneceği kişiyi şimdi zamn boyle falan gibisinden konuştu.
Sen kendin buldun da ne oldu dedi guldu o an anlayamadım ne demk istediğini kadının 3 oğlu var biri 5 defa evlenip evlenip ayrıldı bi geliniyle hic konuşmuyor
Biri ise ne olduğu belli değil aile duzeni bozuk yani
Benimkiler kendi buldu da cekiyoruz gibisinden şeyler soyledi biraz sivri dilli ve adeletsiz bir kadın ( birde hacı yani )
Kimse pek sevmiyor ailede bu yuzden.
Eşimin ailesi ile ilk başlarda iyi idik
Ama kv cok beklenti icine girdi onunla yaşamamı istiyor adeta inek bakayım tarla tavan yapayım bu tur şeyler bekliyor
Ben koyde buyumediğim icin bu tarz işleri pek bilmiyorum ama oraya gittiğim zaman da bacak bacak uzerine atıp oturmuyorum bulaşığını yıkarım temizliğini yaparım boş durmam yani
Muhtemelen bu teyzeyle kv benim desikodumu yapmış cunku 4 yıldır boyle bir laf soylemedi hicc
Normalde hazır cvbm ama o anda anlamadığımdan mı nedense cvb veremedim bi daha ki karşılaşmada bi laf ederse hakkından geleceğim zaten de.
Şimdi bu konuyu eşime acsam mı neden boyle boyle dedi sen neden cvb vermedin diye.
Eşimde o an kızımla uğraşıyordu ya duydu duymamazşıktan geldi yada duymadı