Hepinize iyi akşamlar oncelikle

Normalde bu sitede anonim olarak geziyorum şimdi konu acıcam ve bu konudan başka konu acacağımı daha sanmıyorum.
Bu konuda sızden yardım, fikir, tavsiye istiyorum cunku sadece kendimi dinlersem buyuk kavga cıkaracağım evde.
Ben 21 yaşındayım oncelikle bunu belirteyim, benim kucukluğumden beri tek bir hayalim vardır buda Turkiyeyi gezmek her yerini gezmek ve ben bu hayalim icin senelerdir para bırıktırdım. Ama gel gor ki hic bi yere gidemiyorum, neden? Cunku izin yok! Neymiş ben herkese guveniyormuşum ben onların ilk goz ağrısıymışım beni bırakamazlarmış bana bu konuda guvenmiyorlaşmış yanımda guvenilir bir erkek olması gerekiyormuş bla bla bla. Ben her defasında şehır dışına gitmek icin bir erkeğin guvenine muhtac değilim diyorum. Eskiden yapmış olduğum hatalar var bu yuzden bana guvenmiyorlar bu hatalar ise(eski sevgilime mesaj atmam, arkadaş cevremin kotu olması) ama bunların ustunden 4 5 sene gecti. Defalarca kez ben gitmeden size kendimi ispat edemem surekli evde oturarak nasıl size kendimi ispatlayayım dedikce inatlaşıyorlar. Ozellikle bir halam var dışarı cıktığım da dahi her saat başı benı arıyor eve 5 dakıka gec kaldığımda beni arar azarlar. Ş
Şİmdi belki bunda ne var diyeceksiniz ama benim bir de ablam var benden sadece 1 yaş buyuk. Kendisi her yere gidiyor daha 16 yaşındayken erkek arkadaşı ile tatile gittiğini bilirim. Gider gunlerce gelmez kimse ağzını acmaz ki onun hatası cok oldu. O ben gidebilir miyim demez asla ben gidiyorum der ve gider. Bende mi boyle olayım? Bende mi aile mi ciğneyeyin? Benden resmen bunu istiyorlar. Ben izin alarak gitmek varken izin almayarak gonul rahatsızlığı yaşayarak gitmek istemiyorum ama beni cok zorluyorlar dayanamıyorum cok buyuk kavga cıkartacam az kaldı. Bunlar boyle yaptıkca ben bakkala bile cıkmıyorum cunku cok ofkeliyim ben hayatımı ne zaman yaşayacağım sanki bugun varız yarın yokuz belkide. Ama ikna edemiyorum yapamıyorum sinir krizleri geciriyorum icten ice.
Ablalarım/kardeşlerim bunu okuyan herkes lutfen uşenmeyinde bana bir fıkır verin bir tavsiye verin gozunu seveyim.
EDİT: BEN SİZİ DİNLEMİCEM GİDİCEM DEDİĞİMDE İSE POLİSE ŞİKAYET EDERİM DİYORLAR