Hanımlar merhaba değerli vaktinizi alıyorum kusura bakmayın lutfen. Ama tavsiyeye ihtiyacım var.

Anlatacağım konumda doktora git demeden once bende doktora gideceğimi biliyorum ve randevu alacağım zaten birazdan. Sadece gitmeden once kafamdaki soru işaretlerini biraz dindirmek istiyorum.

1 yıllık evliyim. Şuan planımız da cocuk yok fakat 2 ay once regl olduğum da afedersiniz normal adet kanı gibi değildi siyah siyah Bi akıntım vardı. Cok ustune duşmedim. Gecen ay normal adet kanı olarak geldi hatta sanki 1 onceki ayın gelmediği de geliyormuş gibi ilk 2 gunum yoğun gecti sonra normal regl suresinde bitti yani 5 6 gun. Bu ay yine siyah akıntı şeklinde geliyor. Cok afedersiniz wc de hacet giserirken kan şeklinde duşuyor goruyorum ama pedde yine siyah olarak goruyorum. Bugun 5 yada 6.gunum bitmek uzere regl surem ama kafama takılıyor. Az once anneme cıtlattım hani normal gelmiyor falan diye. İhmal etme doktora git dedi Bi sıkıntı olur da gec farkedersen cocuk olmazsa icinden cıkmaz dert olur dedi. Son zamanlarda da cok kilo aldın falan dedi.
Sizce normal mi yani Bi sıkıntı olursa başka ne gibi Bi belirti olur?
Son zamanlarda kilo almamı da şuna bağlıyorum duğunden once hep spor yapıyordum neredeyse 2 3 senedir kendimce pilates yapıyordum 1 senedir evliliğimden beri spor falan yapmıyorum bir de eşim vardiyeli calıştığı icin vakitli vakitsiz yemek yiyoruz ona bağlıyorum. Aslında kilo artışımda şoyle duğun zamanımda 64 kiloydum şuan 70 kiloyum 170 boyundayım.

Fikir oneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkur ederim.