Valla tek konu acacağım demiştim ama cok guzel ve mantıklı yorumlar yapıyorsunuz o yuzden 1 konu acmaya daha kararr verdim.
Bu konu coğumuzun başında olan telefon sapığı veya ruh hastası bır aşık diyebileceğimiz bir konu
Sağolsun beni 5 senedir seven biri var

ben hep onu kardeş olarak gordum hic ama hic bir şekilde asla umut vermedim herkes tarafından dışlanıyordu sevilmiyordu ben yanında oluyordum ama bu iyi niyetim suistimal edilmiş ki bana aşık oldu 5 sene gecti kendimden vazgecirmek icin herşey yaptım kendi oz kuzeniyle dahi sevgili numarası yaptık vazgecsin diye ama olmadı annesiyle konustum olmadı kendi annem onunla konustu olmadı. Bugun anneme bir ton mesaj atmış ben kızınıza evlenecem cok seviyorum vs. Bu ne curet? Bu cocuk beni seviyor diye gercekten tekme tokat dovmuş insanım. Cunku kendisi bana onun sevgilisiymişim karısıymışım gibi hesap sorar. Birlikte olduğum kim olduysa hepsine mesaj atıp x benim nişanlım derdi. Şuan 6 aylık ilişkim var bu ilişkime de yazdı ama sevgilim yanımda olup ağzımın payını bildirdi cocuğa. Bugun baktım WhatsAppta profil resmine ikimizin cok eski bir fotoğrafını koymuş

bu cocuk hasta bir cocuk kendi annesi bile soyledi. Wpden engelledim normalden numarasını engelledim ama farklı farklı numaralardan gecenin 3unxe bile arıyor resim yukleyebilirsem atacağım. Bu cocuktan kurtulmak icin ben ne yapayım? Afedersiniz cocuga başkasına ait oldum desem gene bırakmıcak beni. Takıntılı aşık olmuş bana. Numaramı değiştirmek fayda eder mi? Evi de biliyor eskiden komşuyduk. Evi taşıtsam yeridir