Merhaba Kk bugun sizinle mutluluğumu paylaşacağim .Eltime karşi negatiftim ve 2 kez konusunu acmistim .Burada arkadaslar hepsi ayni yorumlari yapmisti art niyetlisin ,kiskancsin,kizin yaptiği bir yanlis yok vs ve gercekten hakliymissiniz iyikide bir kisi beni destekleyen yorum yapmamis cunku hatamin farkina varamicaktim.Diğeri anlamadi ama bu beni anladi der hakliymis gibi davranirdim iyiki fikirlerimi sizinle paylasmisim.Dun aksam gorumcem bize gelmisti oyle konusuyorduk ozel olan bir konu hakkinda benim ile ilgili gorumceme olumlu şeyler soylemis ilk evlendiği zamanlar bense onu neler nelerle sucladim aman Allahim simdi dusununce .Esime onlarin evine gidelim mi dedim aslinda iyikide gorumcem benimle konusmus inanir misiniz bir kere bile ben eltiyim diye beni kotulememis birde ben kiziyordum esim kayinvalidem gorumceler kaynim onu tutuyor diye
Bugun gittik cat kapi once kediler hakkinda ozur diledim oda sorun değil aliskinim dedi ondan sonra baba konusu hakkinda ozur diledim ve oda bana aslinda ağlamazmis ama o gun ev kalabalikti ve ben herkesin icinde sorunca kendini tutamamis o konudada ozur diledim ama gorumcemin bana anlattiğini soylemedim .Guzel zaman gecirdik bizim icin cat kapi geldiģimiz halde asik suratli karsilamadi direk pasta borek vs aldi sonra bana abla aslinda ben senin hic bana olan bakislarini beğenmemistim simdi bende pisman oldum dedi guzelce konustuk esimle kaynim terhasta sigara icerken neden erken evlendiklerinide ogrendim.buda ozel bir konu neyse arkadaslar sizinle paylasmak istedim hakliymissiniz gercekten numara vs yapmiyormus umarim hep boyle devam eder simdi o kiz hakkinda dusunduklerimi dusununce kendime cok kiziyorum iyi ki gorumcem anlatmis ve sizde benim yanlis yaptiğimi soylemissiniz