Merhabalar herkese...
Cok ayrıntıya girmeden bahsetmek istiyorum. Gectiğimiz kasım ayında karşıma biri cıktı ve sevgisine inanılmaz guvendim. Yavaş yavaş ben de sevdim sevgili olduk, bu surecten sonra her şey cok guzel gidiyordu taa ki benim yaptığım aptallığa kadar.. Ona başka bir erkek ismiyle (eskilerden biri) seslendim. Ama ona rağmen beni affetti. Daha sonra bu eskiyle ilgili durmadan onune bir şeyler cıktı tamamen benim aptallığım olan şeyler. Ayrıldı benden 15 20 gun kadar sonra belki dedik olur dedik olmadı, ben dd o da gurur yaptık. Ama birbirimizi cok seviyorduk ne beraber olabiliyorduk ne de ayrı. Duzeltmeye calışıyorduk bu sefer daha cok ben cabalıyordum artık. Sonra birdenbire bir olay gelişti. Bir arkadaşı bana iftira atmış onu aldattığıma dair ve daha fazlasını soylemiş buraya yazamadığım şeyler.. Asla olmayan ipsiz sapsız olaylar. Benim ağzımı aradı ben anlamadım ama cok fazla bağırdım cağırdım ağzımı ararken bile. O da benim haksız olduğumu duşundu ve karşı tarafa inandı.
Ne yapsam yok. O iftirayı atanla da goruşemedim sevdiğimle de konuşamadım hicbir şey yapamadım kimse beni dinlemiyor ne arkadaşım kaldı ne başka bir şey kimseyle konuşamıyorum kimse bana inanmıyor. Delirmek uzereyim artık hayatımın en kotu zamanlarını gecirdim hala geciriyorum bu iftirayı nasıl duzelticem her gun ağlamaktan icim cıktı artık