Merhaba arkadaşlar. Belki dert gibi gorunmeyebilir kiminize gore ama hayatımı etkileyen bir sorun olduğu icin benim acımdan dert. Ben hemşireyim ve onumuzdeki ilk ya da ikinci alımda kısmetse artık atanacağım. Şoyle ki ailem istanbulda yaşıyor ve bende onlarla kalıyorum ve onlara gore istanbulda kalmalıyım. Ben ise iki kere Karadeniz turu yapmış biri olarak Karadeniz ’e aşık olmuş biriyim. Son zamanlarda hep hayatımın bundan sonraki kısmını Rize Artvin Trabzon uclemesinden birinde gecirdiğimi hayal ediyorum icim huzur doluyor. Ama gel gor ki bunu kimle paylaşsam sen doğduğundan beri istanbuldasın uzun soluklu oralarda yapamazsın diyor. Ailem yalnız yaşayabileceğime hic inanmıyor zaten. Rizeli bir arkadaşımda sen oradaki insanlarla uğraşamazsın senin gibi naif bir insanı ağlatırlar valla diyor. Ben abartıldığını duşunuyorum sonuc olarak omur boyu ailemin dizinin dibinde yaşayamam ve Karadeniz gezilerim boyunca da gayet sevimli insanlarla tanıştım. Bilmiyorum cok mu tozpembe bakıyorum olaylara gercekleri gormuyor muyum yoksa mantıklı bir hayal mi?