Merhaba herkese,
Onceki konumu hatırlar mısınız bilmiyorum, erkek arkadaşım ve ablasının yakınlığından, bir ilişkiden cok ikisinin ortak arkadaşıymış gibi hissetmekten şikayetciydim..
Sevgililikten Grup Arkadaşlığına... Merhaba Herkese, Sevgilimle 1 bucuk yıldır birlikteyiz yaklaşık 7 aydır da ablasıyla tanışıyorum. Ablası ve sevgilim birlikte yaşıyorlar kendisi 32 ablası 42 yaşında (sevgilisi yok). Birbirlerine cok duşkunler. Mesela sevgilimle dışarı cıktığımızda 10 gibi ayrılmak istiyor nedenini sorunca evde...

Şimdi işin rengi değişti, erkek arkadaşım yurtdışında iş buldu. Cok iyi firsatlarla, benim de yıllar once bir sure yaşadığım cok sevdiğim bir ulkeye taşınıyor. Ablası başta cok karşı cıktı (kardeşini silecek kadar), şimdiyse destek oluyor. Gideceği belli olduğundan beri evde yas havası surekli ağlıyor bin bir duygu somurusu yapıyor. (Ben olursem ile başlayan cumleler) Erkek arkadaşım sen de ablam da her ay ziyarete geleceksiniz diyor. Garip bir eşit davranma takıntısı var eski konumda bahsettiğim uc kişilik sevgililer gunu kutlaması gibi

Eski konumda coğunuz kopamazlar sen aradan cekil yol yakınken bırak demiştiniz ben de cok bıkmıştım ve eninde sonunda bunu yapacaktım. Şimdi yurtdışı işi cıktı. Bu benim abla meselesinden kurtulmam anlamına gelir mi? Araları acılsın kopsunlar demek istemiyorum asla, sadece her şey daha normal olabilir mi? Bu benim ilişkimi kurtarmam icin bir şans mı sizce?
Kardeşi gidince ablası da kendine bir hayat kurmayı becerebilir mi? Erkek arkadaşıma neden bu kadar gitmek istiyorsun diye sorduğumda, iyi bir fırsat olmasının yanında kendini bir birey gibi hissetmediğini, kendi ayakları uzerinde durması gerektiğini ve bunu burda yapamadığını (ablasıyla) soyledi. Ona kesinlikle hak veriyorum en buyuk eksiğiydi bu. Bilmiyorum kafam cok karışık.
İkimiz icin iyi olabilir, uzak olsak da sıklıkla ziyaret eder bir sure sonra da taşınabilirim. Kendisinin iki lafından biri duzenini kurup beni oraya goturmek. Bi yandan yanımdan gideceği icin cok uzuluyorum bi yandan zaten eksik bir şey yaşıyorduk burda abla problemimizden dolayı... Cok belirsiz her şey ben sadece hayalini gercekleştirmesi icin destek oluyorum ama bize dair ne duşunmem gerektiğini bilmiyorum lutfen akıl verin..