3 aydır calıştımğım yerde birini beğeniyordum, cok hoşlanmıştım bikac kere muhabbet etme fırsatımız olmuştu , ilk gunumde bana cok yardımcı olmuştu konuşmuştuk , sosyal medyasına falan bakıyordum hic sevgilisiyle ilgili paylaşım yoktu ama aradan biraz zmn gecti baktım bu yuzukle geldi tabi diğer calışan arkadaşlarımız hemen hayırlı olsun nişanlandın mı falan dediler o da evet dedi guldu cok mutlu gorunuyordu, bi ben hayırlı olsun demedim galiba , o kdr uzgunumki bu yuzuğu goreli 1 ay olucak neredeyse hala canım yanıyor, keşke benimle olsaydı benim icin takmış olsaydı diye gunde kafamdan milyonlarca duşunce hayal geciyor , bikere ağladım hatta kimse yokken , o kdr mutlu memnun gorunuyorki , bu yuzuk olayından once hep ikimizi hayal etmiştim ama cesaret edememiştim hic ztn sevgilisi varmış cok uzuluyorum o oyle mutluyken ben burda o kdr uzgunumki başkasının mutluluğuna da uzulebiliyormuş insan demekki, bazen duşunuyorum nasip kısmet zorlamamak gerekir ama yinede aklımda yinede cok zor bu sureci atlatmak sanki benimlede olur gibiydi cok umutlanmıştım şimdi o kdr uzgunumki o yuzuk taktığı gunu hic unutmuyorum hafızamdan hic silinmez gibi , cozum elbette yok onu ztn evlilik heyecanı şimdiden sarmış birde her gun goruyorum daha da kotu oluyorum zor bela girdiğim işi de bırakıpta gidememki cok zoruma gidiyor o oyle mutluluktan ucarkan ben burda yarım kaldım demekki onun icin cok ozel gorduğu biri varmış , ama kesinlikle suc bende 2 konuşmasına bakmasına aldanıp umutlanmayacaktım cok hata ettim bikere aklıma girince cıkmadı şimdi gorseniz o kdr mutlu ki gozlerinden okunuyor kim bilir kız da ne kdr mutludur cok uzuluyorum kendime , karşılıksız aşk ne kotuymuş kaldığım ev duğun salonuna yakın bazen ses geliyor acaba diyorum bu duğun onun mu kim bilir ne buyuk heyecanla evleniyor karısıyla oturacak evinde aile olcak .. sadece paylaşmak istedim kimseye anlatamadım icimi dokmek istedim kendimi bu sitede buldum sizde bişeyler yazar mısınız?