Ortalama bir guzellikteyim insanlari donup ikinci defa baktiracak iyi bir fiziğim var,spor yapıyorum,cok başarılıyım,anlayışlıyım, akıllıyım, boş bir insan da değilim ama ne yaparsam yapayım bir turlu erkek arkadaşımın ilgisini cekemiyorum.3 senelik sevgiliyiz kendince seviyor sevdigini soyluyor ama ben o sevgiyi hissedemiyorum kalpten kalbe bir sey akar ya anlarsiniz sevildiğinizi ben onu anlayamıyorum instagrama bir fotografimizi dahi koymuyor(sosyal medyayı aktif kullanmamasını bahane ediyor) gun icinde aramiyor arasa bile 3 dakikadan fazla konusmuyor birkac tane mesaj atarsa atiyor benim attiklarim coğunlukla cevapsız. Bilgisayar bağımlısı asosyal.Su an arada mesafe var ayni sehirdeyken ulaşım kolay olmasina rağmen(altinda arabasi var otobusle de yarim saat mesafe) haftada 2-3 den fazla goruşmuyorduk o da benim zorlamaa ,coğunlukla bir yere gittiği zaman yol ustundeyim diye 2-3 saat gorusuyorduk onda da eve gidicem diye tutturuyordu.
Ayrılınca barismak icin kirk takla atiyor zor zamanimda yanimda oluyor maddi sıkıntım olsa hasta olsam yardimima koşar ama manevi olarak ihtiyac duyduğumda ya da iyi zamanimda asla yok. Vazgecemiyorum da. etrafimda benimle ilgilenen cok kisi oluyor hicbirine hicbir sekilde yuz vermiyorum baskalari cekici gelmiyor.Ama erkek arkadaşım da benimle ilgilenmiyor cok uzuluyorum surekli neyim eksik diye sorguliyorum