Merhaba arkadaşlar,
Burdan fikirleriniz almak doğru nedir yanlış nedir bir değerlendirme yapıp sonuca ulaşmak istiyorum, aksi halde bu stres beni oldurecek.
Calışan evli bir kadınım, 1 yıllık evliyim. Annem ise bugune kadar hic calışmamış babamın vefatından 5 yıl sonra 2. evliliğini yapmış 13 yıllık evli bir kadın. Yalovada ve istanbulda evimiz vardı annem surekli gider gelirdi. Velhasıl annem beni evlendirdi ve eşide 3-4 aydır gerek işleri gerek sağlık problemleri sebebi ile yurt dışında . Normalde de surekli gider gelir. ben calışan evli bir kadın olduğum icin kalan kısıtlı vaktimi evime ve eşime ayırmak istiyorum ama annemde surekli kendisine vakit ayırmamı istiyor. Surekli beni cağırıyor komşularını alıp bize geliyor ve bu durum beni cok yıpratıyor kendi hayatımı yaşayamıyorum. 2 haftada bir bir kac gunum bu şekilde gidiyor kalan gunler ya calışma gunu ya ev temizliği vs. Bişey desen hayırsız evlat olursun ama eşimede uzuluyorum işten yorgun argın geliyor benimle vakit gecirmek istiyor. Kısacası ben ne yapmalıyım, şikayet etmekte haksızmıyım. Bir ihtiyacı bir sağlık problemi olsa eyvallah ama sırf keyfi durumlar icin bu şekilde boyun eğmelimiyim.