Hanımlar merhaba,
Bir ev kiraladık, yaklaşık 15 gun once de hem emlakcıya komisyonunu hem de ev sahibine bir aylık kirasını yatırdık. Ancak iki uc gun once babamın kulağına evi satın almak isteyen başkaları olduğunu soylemişler ama ev sahibi değil bu arada, mahalleden başka biri soylemiş ama dediğine gore ev sahibi de ben evi kiraya verdim olmaz demiş(Kulağımla duyamadığım icin emin değilim acıkcası). Neyse eski kiracı banyo dolaplarına su kacırmış cekmecelerinin değişmesi gerekiyor ve birkac daha eksik şey vardı bunu ev sahibine bildirdik. Yarın ev sahibi ve emlakcı gelip bu eksiklere bakacakmış. Emlakcı bugun babamı aramış abi taşındınız mı falan gibisinden yarın ev sahibi ile gelip şu eksiklere bakacağız demiş. Biz tam anlamıyla taşınmadık ama eve boya yaptırdık, gittik o eve uygun mobilya aldık. Su tesisatını uzerimize aldık falan, şimdi bir yandan duşunuyorum belki de adam evi satmak istiyor o yuzden yarın gelip eve bakmak istiyor diye. Bu arada gercekten cok masraf yaptık eşyalara, bize evi satıyorum dese 25 bin tl zarara girmiş olacağız. Boyle bir hakkı var mı yapabilir mi? Kontratın bitmesine 11 ay var, ve henuz taşınmadık.