Merhaba hanımlar ;

Problemim eşim ve bitmek bilmeyen istekleri (!)

Bu adamın araba sevdası beni bitirdi. 5 senedir birlikteyiz en az 7-8 araba değiştirdi.Kendine birikim yapmaz kıyafet almaz arabanın farlarını değiştirir, jantlarını yaptırır.
Evlendiğimizde arabamız vardı kp borcları yuzunden sattık (zaten adamındı oğluna almıştı) sonra yeni aldık hatta ben aldım sayılır nişan paraları vs. Değiştirmek istiyorduk ama tup bebek surecimiz vardı. Onu atlatalım değiştiririz dedik biraz daha biriktirip derken normal yolla cok şukur hamile kaldım.

Haberi alır almaz bir sabah araba bugun satılabilir dedi uyku sersemi anlamadım ama bir uyandım arabayı satmış.

Şimdi de bizi zora sokarak modeli yukseltiyor.
Biraz biriktirdiğimiz kucuk altınları da istiyor.
Tek kişi calışıyor ev kendimizin maaşı orta karar yani bize yetiyor.
Ama şimdi bebek olucak zorlanıcaz birikim yapamıcaz dinletemedim anlamıyor.
Normalde aman stress yapma, eğilme, ben yaparım herşeyi diyen adam sinirden kriz gecirdim başka yerde kalktım yattım bana mısın demedi.
Oyle sus pus yatıyor, hic duymuyor sanki.
Araba mevzusu olunca hicbirşeyi gozu gormuyor.

Ailesine de soyledim, herkes aman alsın o aklına koydu benim oğlum oyle huyu oder calışıyor zaten diyip gecti.

Yarın gidip alıcakmış beni de cağırdı asla gelmem dedim ama boyle olmaz tepkimi koymam gerekiyor sonraki olaylar icin cunku konuştum anlamıyor bana butce planlaması sunuyor ay sonu Allaha emanet geliyor.

Gercekten ciddi olduğumu kırıldığımı anlaması icin annemlere gitmeyi planlıyorum. Bir kac gun kafamı dinlicem gelme dicem ama ağır mı olur başka ne yapabilirim ?