Arkadaşlar herkese iyi akşamlar

Arkadaşlar benim tum adsenselerim banlanmıştır. konusuda forumda mevcuttu zaten teker teker gidiyor diye acmıştım konu.

şimdi benim bu konu hakkında size birkac duşuncelerimi yazmak istiyorum

benim cop adsense giriş yapmadığım adsense 1 kere girdiğim cıktığım adsense bile banlanmıştır şimdi benim onceden actığım adsenseye giriş yaptım sonrasında bole olaylar gelişti hepsi banlandı.

yani konuyu toparlamak gerekirse

ya cok fazla aynı ip adresinden pinsizde dahil giriş yaptığım icin goze carptı hepsi gitti.

yada 2 inci ihtimal şole bişey var benim gecen ay işleme girmeyen adsense bu ayın 19 unda banlandı şimdi bunla ne alakası var diceksiniz benim adsense acıkken kanal bağlarken bu adsense incelenmeden dolayı kanal bağlayamassınız gibi bişey cıkıyordu yani diceğim şu o işleme girmeyeni incelerlerken aynı ip adresi girilmiş diğer adsenseleri tespit edip banlamışmı olabilirler ve bu ay incelemeyi bitirdikleri adsenseleri banlayıp ( forumdaki bazı kişilerden adsenseleri gitti ) inceleme bittikten sonra o ip ile girilen diğer adsensleridemi banladılar acaba.

gecen ay işleme girip odenmeyen ama bu ay odenenleri incelemesi bitip bi sorun olmadığı gozlendi o yuzden bu ay odendi gibi şeyler geliyor benim aklıma

Şimdi işleme girmeyen adsenselere herkes bi tane kanal bağlamayı denesin bakalım bağlancakmı

sonuc a gelirsek işleme girmeyenlere kanal bağlıyınca inceleniyor bağlayamassınız gibi şey gelirse benim duşuncem şu inceleme bittikten sonra ya banlanacak o adsense yada gelecek ayın odemelerinde yada sonra hangi odemeye denk gelirse bir sorun yok cıkmazssa ole odenecek. ekstra olarak bu inceleme bittikten sonra banlanlarsa o iple girilmiş tum adsenselerde gidebilir

Arkadaşlar benim duşuncelerim bunlar bu ay başıma cok şey geldi inşALLAH tekrardan toparlayıp yoluma devam ederim başına bole şeyler gelenler inşALLAH onlarlarda bir anca once toparlarlar en azından beklemektense bu yazdıklarımdan bir sonuc cıkartabilirsiniz belki sizde duşuncelerinizi yazabilirsiniz.

Bunlarla alakası yoktur felen diyenlerde olur belki ben genede sizlere bir yardımım olur diye yazdım umarım sorunlar cozulur.

herkese bol kazaclar iyi forumlar