Kızlar merhaba bir sorum olacaktı
Benim kurstan bir arkadaşım vardı. Onceleri cok iyiydi aramız . Cok da sevdiğim biriydi fakat ani tavırları vardı. Birden bambaşka biri oluyordu. Mesela arkadaşını mahkemeye falan vermeye kalkmış , olay suc olmadığı icin dava acılmamış kıza falan .Cok kin duyuyordu biri bir şey yaptığında.Her şeyde ailesini katıp olayı buyutur. Zor zamanlar gecirmişti psikolojik olarak ben de yanında oldum coğu zaman ama tavırları birbirini tutmaz. Ona abiye bir kıyafetimi vermiştim giymesi icin. Kıyafeti getirdi işi bitince. Kıyafeti temizletmeden geri bana getirmiş. Ter kokuyordu resmen. Evde bakınca ic astarında delikler gordum . Tulleri kesilmişti kucuk kucuk. Aradım, anlattım durumu sordum,ama asla kırarak değil " nasıl aldıysam geri getirdim, valla benlik bir durum yok " dedi. Sen bana verdiğinde boyleydi diyor acayip sinirlendim. Tartıştık gibi oldu biraz cunku bana bağırdı. İyi ki bir kıyafetin varmış , giymek icin giydim begendiğimden değil falan dedi. Annesi , ablası aradı parasını vereceğiz gibi laflar soyledi. Ağlamış ortalığı evlerinde birbirine katmış.Ama etek ucları kesik kesikti ve verdiğimde oyle değildi. Kendimi suclu hissettim aradım,Zor zamanlar gecirmişti keşke soylemeseydim bile dedim kesikleri. Aradım meşgul calınca biriyle konuşuyor diye 3 saat sonra falan tekrar aradım yine meşgul. Engellediğini duşundum. Ben de sinirlendim ve engelledim Hem suclu bir de engelledi diye .Bu sefer iki defa o aramış. Donmedim. Yaklaşık bir ay falan oldu nişanlanmış bana da bir şey soylemedi davet etmedi. Zoruma gitti , kıyafeti oyle gorunce keşke sormasaydım diye . "Hayırlı olsun canım , mutluluklar dilerim, yeni haberim oldu " yazdım .Cevap yazmadı kac gundur. Sorum şu olacak kızlar. Biraz fevri bir insan olduğundan , yazdığım mesajdan dolayı beni rahatsız etti diye onceki arkadaşı gibi şikayet etmez değil mi , yani hayırlı olsun yazdım , iki defa da engellediği zaman aramıştım engellediğini gorunce ben de engellemiştim , sonra o da aramıştı iki defa. Daha onceki arkadaşını beni rahatsız ediyor diye mahkemeye vermiş de ,, Panik yaptım hic dava sureci falan yaşamadım, keşke hayırlı olsun falan da yazmasaydım pişman oldum , sizce oyle bir durum olsa bile dava falan acılır mı