arkadaşlar kusura bakmayın konu acmak zorunda kaldım konu altına yazdığım mesajlara cevap alamadım
cumartesi sabahı 08 gibi bana şu mail geldi

Eğer son zamanlarda AdSense hesabınız durumu hakkında [email protected] bir e-posta almış olabilirsiniz. Gecerli bir AdSense hesabı olmadan, sen YouTube İş Ortağı Programı'na katılamazlar. Gecersiz tıklama etkinliği veya diğer politika nedenleriyle devre dışı bırakılmış olabilir AdSense hesapları hakkında daha fazla bilgi icin, aşağıdaki makaleleri ziyaret edin:

Iyi sicilini hesapları tutulması
AdSense hesabınız gecersiz etkinlik nedeniyle devre dışı edilebilir
Neden benim uygulama onaylanmadı?

Eğer itiraz ve AdSense hesabınız yeniden edilirse, YouTube ortaklık iade edilecek ve işleme 48 saat surebilir. Birden fazla AdSense hesabı oluşturmak icin AdSense Şart ve Koşulları karşı olduğunu unutmayınız.

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

şimdi kafamı karıştıran şu ben bu adsenseden duzenli odeme alıyorum işleme girmedi diye bir sıkıntı yok işleme girmeyen 1 adsense banlandı ama bana mail felan gelmedi ban yiyen arkadaşlar hic odemesi duzenli hesaplardan ban yedinizmi birde banlanan arkadaşlar sizede boyle bir mesaj geldimi geldiyse ne kadar zaman ban yediniz cok onemli 48 saat diyor yoksa ban yemeden kanalları taşıcam