Merhaba ben 4 yıllık evliyim 6 aylık birde kızım var eşimle bir inat uğruna evlendim aslında seviyorum kendisini ama bana gostermediği ilgi yuzunden bu hala geldim. Onunla eski erkek arkadaşıma inat olsun diye goruşmeye başladım ondan ses cıkmadı nişanlndım gene neden demedi evlendim mecbur yuzume bakmadı oyle boyle bu seneye geldik kocam beni swver ama umursuz biri o yuzden anlaşamıyoruz. Gecen eski sevgikimle ortak arkadaşım benim hakkımda konuşmuş demişki numaramı ona ver arasın beni ona soyleyeceklerim var bende dedim mesaj olarak sana atsın hayır demiş ama baya imalı sozler soylemiş bana ve ailme yaşattıklarını onada yaşatacam zamanla demiş ben kocamla bi yonden ailemin evlenmek zorunda kaldım ama bu onu bilmiyo ona zarar gelmesin diye aşkımızdan vazgectiğimi bilmiyo biliyorum bu saatten sonra bi şey deyişmiyecek ben kocamla omrumu surdurneye devam edicem cunku onla başladım bu yola onla bitiricem evladım icinde ama hala eski sevglime karşı icimde bi şeyler varnun aşkı bende mezara kadar gidecek ama beni boyle bilmesini istwniyorum o yuzden arasammı ararsamda dermi bir yerde diye korkuyorum lutfen akıl verin. Sadece arayıp bir kereliğine anlatıp kapatmak istiyorum bir dahada kesinlikle konuşmuyacam kocama yapamam cunku daha fazlasını kocamı cok seviyorum ama kafam cok karışık