Herkese hayırlı akşamlar; terlik giydiğim, kız arkadaşıma kahve icmeye gittiğim( kardeşinin karısı yakın arkasım ve bu arkadasımın evine dahi girmeyi gectim teyzeme bile gitmem) makyaj yaptığım, yakın arkadasım evleniyorsa duğunune gittiğim, istemsiz ağzımdan lan kelimesi cıktığı icin, fotoğraf cekinip whatsap profil yaptığım icin anlaşamadığım ve bunları ve bunlar gibi anlamsız şeyleri her seferinde buyuterek onun karısının boyle yapan biri olamıcağını idda ederek ayrıldığım erkek arkadasım uzun bir aradan sonra bana mesaj attı, neymiş efendim onun kardeşinin evine gitmicekmişim( kardeşinin karısıyla dostluğum 16 yıldır var, bizi tanıştıranda kız arkadasım) aile apartmanıymış, beni gormek duymak haber almak istemiyormuş benimde ondan haber almamı istemiyormuş, o taşınana kadar gitmicekmişim başka yerde gezseymişim, beni cok seviyormuş ama kararım doğruymuş o benşm gibi birine karım diyemezmiş hic bir dediğini yapmamışım, hala seviyormuş ama bitmesi en iyisiymiş.

Yahu sorum şu!: cidden gitmemen mi gerekiyor arkadasıma. Yanloş mı yapıyorum. Paşa beni gormesin diye arkadasımamı gitmicem ayrıca gormuyor denk gelmedik bile, delikten bakarsa, merdiven sesi dinlerse tabi anlar benim geldiğimi. Bakmazsa gormez diye duşunuyorum.