Kısa bir sure once AdSense hesabınızı kapatmış veya [email protected] adresinden AdSense başvurunuzun onaylanmadığına ilişkin bir e-posta almış olabilirsiniz. Gecerli bir AdSense hesabınız olmadan, YouTube'un para kazanma programlarına katılamazsınız.

Onaylanmış bir AdSense hesabını YouTube ile ilişkilendirmek icin lutfen Para kazanma sekmenizi ziyaret edin. Bu ozellik icin uygun değilseniz ve hesabınızı CMS'de yonetiyorsanız, lutfen AdSense Ayarlarınızı ziyaret edin.

Yeniden bağlantı oluşturma işlemi 48 saat surebilir, yeni AdSense hesabınızda YouTube erişimini etkinleştirmeyi unutmayın. Yeni bir hesabı ilişkilendirdikten sonra, [email protected] adresinden "www.youtube.com icin Google AdSense Erişim Doğrulaması" başlıklı, erişimi etkinleştirmenizi hatırlatan bir e-posta alacaksınız.

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

Arkadaşlar yt dan boyle bir mail aldım bir kanalıma ilişkin bende kanala girip kontrol ettim kanalın para kazanması kapanmıştı diger kanallarımın da para kazanması kapandı dedim heralde bu adsense me bağlı 50 ye yakın kanal var 15-20 tanesini kontrol ettim hepsinin para kazanması acık adsense me girdim baktım sorun yok gibi mail yeni bir adsense hesabı gibi algılanıyor ama ben bu hesaptan 2 kere odeme aldım boyle bir durumla daha once karşılaşan arkadaşlardan yardım bekliyorum..
herkese selamlar..