Bi yengem var dayımın hanımı. Benden de belki 10-15 yaş buyuk. 3. cocuğu doğurdu bende ilk cocuğumu ikisi de aynı yaşta ama ben biraz dikkatli bakıyorum yani merdivenlerden duşmesin diye vs. bayağı bi panik olmuştum bayramda topladığımızda. Biraz ozenli bakıyorum işte temiz giysiler temiz yiyecekler, kendisi dikkat etmiyor duşerse duşsun of bıktım hep dilinde bu cumleler. Yani acıkcası ilkine de ikincisine de aynı davrandı hep. Cocukları hep kolunu bacağını kırdı bi yerlerden duşerek. Biraz da onların o hÂlini daha onceden gorduğumden zihnimde yer edinmiş iyi bakmaya iyi bir anne olmaya cocuğumla oyunlar oynamaya dikkat ediyorum. Kucağımda dolaşırken kuşların videolarını cekip guluşuyorduk, birden arkamdan hayat da x'e guzel ben yıprandım demiş. Kız kardeşim de niye oyle diyorsun ki yenge senin de var bebeğin onun ilk yavrusu heyecanlanıyor olabilir ne var ki bunda demiş. Sonra da kız kardeşime verdim biraz oynasın diye cocuğu. Arkamdan dedi ki benim de keşke bacım olsaydı ona baktırırdım cocuğu dertleşirdim onunla dedi. Kardeşim de okuyo bayramdan bayrama goruşuyoruz uzakta. Yani gece gece aklıma duştu, arkamdan teyzemlere falan diyormuş ki x'de hemen kilolarını vermiş teyzem de demiş ki sen onun kadar peşine koşmuyorsun ki cocuğun sen buyuk kızına baktırıyorsun cocuğu demiş. Gercekten de oyle cocuk 10 kere ağlıyor bir tane emziriyor gece kalkıp. Benim ki uyanıyor en son. Hatta biz oğle uykusunu gec uyumuştuk onların ki once uyuyup kalkmıştı. Biz icerde uyuyoruz diye bende uyumak istiyorum şu cocuğa biri baksın demiş kimse de bakmayınca dovmuş cocuğu. Keşke gorseydim de 2 yaşında el kadar yavrusunu korusaydım benim icime battı. Ne yapayım yeri geliyor gece boyu uykusuz kalıyorum o uyumuşken bende uyuyayım diyorum bazen. Goze batıyorum her şekilde. Gercekten şartlar eşit ama beni gozune almış bi kere. Altın takmayı sevmiyorum, arkamdan lafımı etmiş bozdurdu mu diye. Bende bu gittiğimde taktım. Bozdurmadım ama sevmiyorum boyle takmayı bankaya yatıracam dedim. Yani ne yapsam ya da yapmasam gozu benim uzerimde inceliyor herşeyimi. Ne yapmam lazım nasıl davranmalıyım? Fazla bir arada kalmamaya calışıyorum gittiğimde.
Kızlar kusura bakmayın bu konu 3 kez acılmış malûm durumlardan ulke genelinde şebekeler cekmiyor internet gidip geliyor benim telefonda. o an onaylamadı sonra 3 kez tıklamışım 3u de onaylandı. Bu arada yengemin ilk 2 cocuk kucuk değil liseye gidiyorlar. Bu 3. sonradan oldu. O hic birini istemiyordu cocuklarının sadece hamile kalmayı seviyor gercekten bu boyle bunu kendisi de soyluyor. O yuzden empati yapamıyorum 2 yaşındaki cocuğun da dovulmesini anlayışla karşılayacak vicdansızlık yok. Yavrularımız bizlere emanet olarak gonderildi duşuncesindeyim. İyi bir anne olmak istiyorum hepsi bu.