Sayın Bertan Turk,

Movie Trailers hesabınızdaki birden cok Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dunya geneli Content ID engellemesinin sonucu olarak hesabınızın para kazanma ozelliğini devre dışı bıraktık. Engellenen videoları sildiyseniz hesabınızın para kazanma ozelliği hala devre dışı olabilir. Bu durum AdSense hesabınıza bağlı tum YouTube kanallarını etkiler.

Altı ay sonra bu AdSense hesabına bağlı tum YouTube kanallarının iyi olması durumunda para kazanma hakkını tekrar elde edebilirsiniz.

YouTube'daki iceriğinizi yonetme hakkında daha fazla bilgi almak icin lutfen Telif Hakkı Merkezi'mize ve Politika ve Guvenlik Merkezi'mize başvurun. Ayrıca hesap durumunuz hakkında daha fazla bilgi almak icin YouTube hesabınızın Ozellikler ve Telif Hakkı Bildirimleri bolumlerini ziyaret edebilir ve ticari kullanım hakları konusunda daha fazla bilgi almak icin Yardım Merkezi'ne goz atabilirsiniz.

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

Boyle bir mail gelmiş ti 24 haziranda, Movie Trailers diye bir kanala 20 30 eşleşen video dunya engeli felan gelmişti silmedim ilgilenmedim aynı gun, ertesi gune bırakmıştım.. Dedim sadece o actığım hesap ve kanallar icin sanırım. o hesabı silmiştim komple ( Adsense mailime gelmişti bu mail bu arada.. )

Bugun Adsense min oldugu gmail ile youtube hesabına girip baktım ki birde ne goreyim para kazanma gitmiş )

Demekki ip'yi baz alıp hesabı patlatmışlar

Bende bugune kadar hala para kazanıyorum diye seviniyordum. zira adsense acık goruntuleme tık ve para kazanma yazıyor :'(