Arkadaşlar benim erkek arkadaşımla sorunum var kafamı toplayıp bir akıl yurutemiyorum. Sizden yardım istiyorum. Akıl akıldan ustundur.
Ablam 3 hafta once birile tanişti, cocuk ilk gun cok guzel konusmustu bende dinlemistim. Ablam bu dogru insan demişti. Bulusmuslar ablamın anlatıgına gore cocuk sevdigini hastalıktan kaybetmis 3 sene once, bulustukları gun buna Kendi soy ismile seslenmiş. Begendigi belirtmiş..
bir hafta araları cok iyidi ablam cok mutluydu karımsin filanda demiş. Bir gece ablam aglamasına uyandım cocuk buna sen hangi dunyada yaşıyorsun ben sevdigimi kaybetim baskasıla olmam demiş. Yarınsı gun bulusup konusmuslar, demiş ki ‘senden etkileniyorum sana kapılıyorum onun icin goruşmek istemiyorum ama kapıldım demis dudaklarına yapışmış. Biraz mesafe koydu ablam Ama yazısıyorlar cocuk bir yakınmıs bır uzak. İnce giydiginde hasta olma diyormus, bulusmak istiyormus. Hatta ablami kaybetigi insana benzetmis. Ablamda sorun cocuk bazen arkadas gibi davranıyormus, bazende seviyor gibi ,anlamiyorum diyor Seviyormu ? arkadas olarakmı goruyor? Nasıl anlıcam? Deyip duruyor. Bende soyle yap boyle yap deyemiyorum.