Merhaba guzel hanımlar.
Yaklaşık 7 aydır evlilik niyetiyle birlikte olduğum erkek arkadaşım var. 3 - 4 aya nişanlanma planı yapıyoruz ama henuz somut bi şey konuşmadık. Bugun annesi ruyasında nişanlandığımızı gormuş birde ruyada nişanı kız tarafı mı erkek tarafı mı yapar tartışması yaşadığımızı soylemiş(daha once bizde nişanı kız tarafı yaptığını soylemiştim) . Anlattı guluştuk sonra ben laf arasında bunu zaten soylemiştim sorun olmaz ki dedim. Oda once ben anlamam buyukler karar verir dedi bende boyle ve buna benzer kararları biz yonetelim kendi aramızda daha kolay anlaşırız, pasif olman hoşuma gitmez dedim. Sonra derken derken erkek arkadaşım benimle sizde erkek tarafı yapar adeti varsa bizde de kız tarafı yapara getirdi ve gayet bunun tartışmasına girdik sonra ısrar etmesine gerildim benim ailemin ekonomik sıkıntısı yok ustlerine duşeni yapacaklardır ama ben bu konuda ısrar edemem dedim. Beni aşağılıyosun olarak algıladı bu cumlemide. Derken baya buyudu ben cok korkuyorum boyle zamanlarda bu tarz şeyler icin kotu olmaya sacmada buluyorum. Nasıl bi tavır takınayım korktuklarım başıma gelmemesi icin??
Erkek arkadaşım duşuncesiz, anlayışsız birisi değil tavırları sacma mantıksızda değil ama işte korkuyorum daha ortada bi şey yokken boyle olunca bir cok konu var daha ya elimize yuzumuze bulaştırırsak.
Fikirlerinize ihtiyacım var.