ONCELİKLE HERKEZE MERHABALAR ADSENSEM KASIM AYINDA PARA KAZANMASI KAPATILDI VE NE YAPTIMSA NE ETTİMSE GERİ ACAMADIM AMA ŞİMDİ BİR COZUM BULDUM VE PARA KAZANMASI AKTİF OLUYOR BUNU HERKEZLR PAYLAŞMAK İSTEDİM ŞİNDİ YAPMANIZ GEREKEN 2 SECENEK VAR...
1 ) ADSENSE DE AYARLAR - ERİŞİM VE YETKİLENDİRME - UCUNCU TARAF ERİŞİM SEKMESİNE GİRİP BURDA youtube.com KAYŞISINDAKİ ERİŞİMİ DEVRE DIŞI BIRAK SEKMESİNE TIKLAMAK....
2 ) ADSENSE DE YİNE AYARLAR - HESAP - SİTE YONETİMİ SEKMESİNE GİREREK YİNE youtube.com SEKMESİNİ SİLECEKSİNİZ.
BU İKİ İŞLEMİ YAPTIKTAN SONRA 48 SAAT İCİNDE ADSENSENİZİN BAGLI OLDUGU GMAİL ADRESİNE ŞOYLE BİR MEİL GELİYOR
Sayın Şevki T.....,
YouTube'da videolarınızdan para kazanabilmek icin, reklam sunumuna izin vermek uzere AdSense hesabınızdan YouTube erişimini etkinleştirmelisiniz. Erişimi etkinleştirmek icin lutfen şu talimatları uygulayın:
www.google.com/adsense adresini ziyaret edin ve hesabınıza giriş yapın
Hesap ayarları'nı tıklayın
Sayfayı aşağı kaydırarak Erişim ve yetkilendirme'ye gidin ve ucuncu taraf erişimi gorunumunu tıklayın
YouTube icin erişimi etkinleştirmek uzere lutfen İşlem'e gidin
Bu işlemin tamamlanması 48 saat surebilir, ardından reklamlar tekrar videolarınızda yayınlanmaya başlar.
Saygılarımızla,
YouTube Ekibi
HERKEZE ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN.... DETAYLI BİLGİ İSTEYEN ARKADAŞLAR SKYP EKLEYE BİLİRLER : gececi038 hotmail
Cop Adsenseyi Kurtarma Yontemi
Adsense Ödemeleri0 Mesaj
●10 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Arama Motorları ve Optimizasyonları
- Google Adsense
- Adsense Ödemeleri
- Cop Adsenseyi Kurtarma Yontemi