Merhaba Hanımlar ..
Direkt konuya geciyorum musadenizle..
Eşimle beraber A şehrinden B şehrine geldik normalde Senede bir defa geliriz işlerimiz dolayısıyla..
Fakat şimdi ekstradan bi durum oldu hastalık sebebiyle HaftaSonuna da denk getirerek geldik bi şekilde..Kayınvalidemler ilce de oturuyorlar. Benim Ailemse merkezde oturuyor..
Canımı sıkan mevzuya geciyorum..Benim ailem cok umursamaz ve soğuk o kadar yoldan geldik mesela sabah telefonumda sadece geldiniz mi diye bi mesaj vardı O kadar vurdumduymazlar ki ne bi arama ne bi sorma..Neyse biz Sabah kahvaltımızı yaptık ve Cıktık kayınvalidemlerden..Doktorum merkezde ailemlerin oturduğu yerde..Bugun doktora geleceğimi bildikleri halde annemlerden hic ses cıkmadı doktordan cıktığınızda bu akşam yemeğe gelin burda kalın gibi hic bir teklif vs yok ne yaptınız ne ettiniz demekten bile acizler adeta ..Ama insan bekliyor işte..Birde eşim surekli Annenlere de uğrayalım deyip durdu bugun ..bende beni merak etmeyip beni aramaya tenezzul bile etmeyen sadece adı aile olan aileme gitmek ve onlarla goruşmek istemiyorum.Eşim ailene ayıp olur bi kahve icmeye bari uğrayalım diye surekli dile getiriyor ve ben bu durumdan cok rahatsız oluyorum..Eşim o kadar ısrarcı oldu ki Kayınvalidem yarın icin soyle annenler gelsinler bize diye yemeğe davet etti(annemlerden oyle bi teklif gelmeyince ne yapsın) tabi durum boyle olunca ben daha bi icerledim kendi kendime..Eşime ve ailesine karşı mahcup gibi hissediyorum

o kadar iyi niyetli ki beni arayıp sormayan ailem hakkında bile kotu duşunmuyor.Biz gidelim bi kahve icelim yoksa ayıp olur diye duşunuyor.. duşunun eşimin ne kadar iyi niyetli olduğunu..
Velhasıl canım cok sıkkın ve Pazar gunu geri doneceğiz biz..Sizce kendi aileme hic uğramadan sadece telefonla iletişime gecip gec oldu size uğrarsak vakit kaybedeceğiz mi desem ?? Yoksa donuş yolunda bi 10 dk kadar uğrayıp goruşsek mi?? Siz olsanız ne yapardınız??