Arkadaşlar merhaba
bu banlanma riskine karşı bir uyarıda bulunmak istiyorum. İsteyen dikkate alır isteyen almak ben yinede soylim de
Bugun banlanan arkadaşların yorumuna baktıktan sonra google adsense hesap kapatma kurallarını okudum. Şimdiye kadar hesabı gereksiz tıklama haric kapananlanların kapanma sebebi bu bizim kullandığımız niche kelimeler.
Google hesap kapatılma kurallarında acıkca yazılmış. İsteyenler acsın ordan okusun.
Orda yazılan şu. "kullanıcıyı yanıltıcı veya kazanc arttırıcı etiketler girmek kesinlike yasaktır ve hesabınızı direk kapatırız" demişler.
Tamam herkes TBM nin yuksel olmasını istiyor bende istiyorum Ama sonunta hesabım kapanacaksa olsun varsın biraz az kazanırım ama sonunda paramı alırım.
Okuduğuma gore Mursela nında hesabı kapatılmış. Onunda gereksiz tıklama yapmayacağını biliyorum. Onun hesabının kapatılmasının sebebide bu olsa gerek. Ben bugun google hesap kapatma kurallarını okuyunca butun kanallarıma girdim kulladığım nichke etiketleri toptan sildim. O kadar emek verdiğim emekleriminde gitmesini istemem.
O yuzden bence Niche kelimeden ziyade orginal icerik calışmanız bence daha iyi. Bir kere duşunun timsah ile ilgili video arıyorsunuz size finans ile ilgili bir video cıkarıyor youtube de . Bence youtube ve googlenin de bunun onlemini alması haklı.
Herkese Bol kazanclar diliyorum