Herkese merhaba,
Direk konuya girmem gerekirse;
8 aylık bir ilişkim var. Erkek arkadaşım oldukca anlayışlı ve tabiri caizse beni deli gibi seven bir adam. Hicbir konuda hakkını yiyemem karşıma cıkıp cıkabilecek en duzgun insan olabilir. Surekli ilgilenir, karnım ağrısa ilac getirir, bir dediğimi iki etmez.. Fakat bazen ilgiyi fazla abartabiliyor orneğin gun icinde cok fazla konuşmak istemek gibi. Yada her gun goruşmek gibi.. Ben de yapı olarak maalesef biraz gecimsiz biriyimdir. Oz eleştiri yapma konusunda iyiyim fakat iş uygulamaya gelince farkında olduğum kotu yonlerimi torpuleyemiyorum..
İlişkimiz şu şekilde; tartışma cıkar ben sinirle ayrılmak istediğimi soylerim o ayrılmak istemez ve gerekirse barışmak icin evin onune gelir, gonlumu almak icin uğraşır, uzulur.. Sonra da oturup uzulurum boyle davrandığım ve haksızlık yaptığım icin.. Genelde evlilik yuzunden kavga ediyoruz.. Ama o an sinirle ne yazık ki hata yaptığımın farkına varamıyorum ağzıma geleni soyluyorum.. İlişki suresince en az 7 8 kere tekrarlanmıştır bu yukarıda bahsettiğim olay belki daha bile fazla.. Ve en son yine boyle bir tartışmada tekrar beni arama bunaldım senden sıkıldım istemiyorum artık tarzı laflar ettim.. Ve yine onun cabalarıyla barıştık.. Fakat bu son tartışma onu da değiştirdi.. sevmiyor diyemem yine seviyor fakat onceden yanındayken gozumun icine bakardı.. arabada kullanırken yuzumu severdi.. ben konuşurken beni izlerdi aşkla.. artık sanki tam olarak oyle değil.. surekli bir şey desem noldu sıkıldın mı yine? diye gulerek laf sokuyor.. yine sarılıyor ama daha durgun.. onceden her fırsatta yazardı şimdi biraz daha azaldı.. sorduğumda sen boyle istedin artık ben de elimde olmadan oyle davranıyorum bilincli yapmıyorum diyor.. Eskiden gelecekle ilgili hayaller kurardı heyecanlanırdı şimdi ben ilerde şunu yaparız dediğim de inşallah, kısmet demekle yetiniyor..
Sanırım şımarıklığım yuzunden onu kaybediyorum.. ve o boyle davrandıkca ben de ustune gidiyorum niye boylesin, beni sevmiyor musun artık vs gibi.. daha da mı bunaltıyorum bilmiyorum nasıl davranacağımı.. Onu seviyorum ve kaybetmek istemiyorum..

Sizce tekrar eskisi gibi olur mu yoksa imkansız mı artık?
Ve ben ona soylediğim kırıcı sozleri unutturmak icin ne yapabilirim bunun bir yolu var mıdır?
Nasıl davranmam gerek bu aşamada..
Şimdiden teşekkur ederim