Evet arkadaşlar gercekten ama gercekten şu an şoktayım ve başlıktada belirttiğim gibi icim yanıyorrr...
Bu forumda iyi kotu beni tanıyanlar vardır...Oğretmenlik mesleğiyle uğraşıyorum...Hayatım boyunca hile hurdanın icinde hic olmadım Allah olmayı da nasip etmesin...Biraz once hayatımın en buyuk şoklarından birini yaşadım...Gecen ayın 29'nu 30'na bağlayan gece saat 02:00 bir videom inanılmaz bir şekilde patladı...ağustos ayında yukarıda belirttiğim tarihe kadar adsensemde 600 dolar kesinleşmemiş kazancım varken bu video sayesinde 6900 dolara ulaştı 2 gunde...Ve gecenlerde de 5630 dolar olarak ta kesinleşti. Videom eylul ayında da 4 gun daha devam etti ve yaklaşık 11.700.000 kişi tarafından goruntulendi.
Aşağıda analiytics resmini de koyduğum kanalımın bu ay icin kesinleşmemiş 16000 kusur dolarda kazancı vardı...Videom eylulun 4'du akşamında telif yedi ve dolayısıyla kazancım durdu...Bende her ihtimale karşı kanalda hic video bırakmadım...Taaki gelecek ay odemeyi alana kadar ellememeye karar verdim. Hatta adsensemin başına bir iş gelmesin diye adsenseye bağlı diğer 4-5 kanalımı da kardeşimin adsensesi ile ilişkilendirdim...Ara sıra bir kac gunde bir bakıyordum son durumu ne diye...En son kazanc kesinleştiğinde bakmıştım...Bu gun aklıma geldi bir bakayım durum ne diye...hesabınıza erişim durduruldu ibaresiyle karşılaşınca şoka girdim...Kanalıma baktım telif yedikten 15 gun kadar sure gectikten sonra kanalımın para kazanması devre dışı bırakılmış...Googlede gelen mesajda gecersiz tık dahil bir cok alternatif sorunun olabileceği soyleniyor...Hayatımda kendi reklamlarımı tıklamadım...Zaten 11 kusur milyon izlenmeye ulaşan sureci kendi kendime tıklayarak sağlayacak kadar azimli de değilim...Aklıma gelen tek şey video patladığında doğal sureci icerisinde yururken belki de bir taraftan saldırıya uğradım o hengamede farkına varamadım...Giden para cok buyuk...sıkıntılarım vardı dolayısıyla buna yonelik hayallerim de vardı...En azından bu olay 10 gun sonra felan olsaydı da kesinleşmiş 5600 kusur doları alabilseydim...Ne yapacağımı şaşırdım...Sadece icimi dokmek istedim...
Demekki Sebepsizde Adsense Banlanabiliyormuş!! İcim Yanıyorr :((
Adsense Ödemeleri0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Arama Motorları ve Optimizasyonları
- Google Adsense
- Adsense Ödemeleri
- Demekki Sebepsizde Adsense Banlanabiliyormuş!! İcim Yanıyorr :((