Kızlar sabrım taşıyor artık ya.
Laftan anlamaz,kafasında kurup kurup konuşan,ozellikle eşim tarafından hic bi şekilde ciddiye alınmayan bi kayınpederim var.
Neyse her gun oğlumu sevmeye gelir catlar gelmezse. Genel olarak bu tarz sacma konuşuyor zaten. Bu zamana kadar hic birşey demedim. Kızım baya nazlı. Yuksek sesten korkmuş onlardayken diye, bana donmuş " dovuyon mu bana soyle' vs demeye başladı
Ne dovmesi baba diye cıkışınca da lafı değiştirdi başladı oğlumla konuşmaya. Benim ordan zaten kafam attı. Bi iki sevdi bana donmuş "bunun bakımı iyi olsaydı daha iyi buyurdu' . baba daha nasıl bakıcaz elimden geleni yapıyorum neyi var cocuğumun dedim . zaten 4 aylık bebek . Gecen geldiğinde de 'palyoca gibi niye giydirdin hic giysisi yok mu "dedi.
Gene lafı değiştirdi doğru doğru diyerek. Sonra ağzının icinde oğlumu severken 'buda buyuyo gorursunuz, siz oyle yapıın yapın ' vs diye mırıldandı. iyi akşamlar kızım bi isteğin var mı dedi gitti.
Gercekten patlama noktasına geldim . Daha gecen de benzer laflari etti konuştum. Eşimde konuşmuş.
Eşime soyledim oda baya sinirlendi daha nasıl bakacakmışsın laftan anlamıyor bak daha gecen de konuştum gene konuşurum vs dedi.
Sabahın korunde ve akşam gec saatte gelmeleriyle ilgili konuşmuştu eşim rahatsız oluyodum cidden cunku. Uslubu biraz da sert olduğu icin icten ice sinir oluyorlar eşime ve bana farkındayım. Boyle yaparakta beni sinir etmeye calışıyolar heralde cunku gorumcem filan da benzer davranışları yapmaya calışıyor
Cok kafama takıldı sinirim bozuldu. Sacma sapan laf vurmalarından sıkıldım.surekli boyle yani sanki evde otururken gidip torun seveyim değil de 'gidip şu gelinin modunu duşurelim canını sıkalım' diye gelmiş gibiler. Cevaplarını verince yada acıkca ne demek istiyorsunuz diye sorunca lafı değiştiriyolar yada bi şekilde uste cıkıyolar alttan almaya başlıyolar. Ailece hepsinde var bu.
Napıcam ne diyicem şaşırdım artık zaten bazen cocuklar ev işi derken oturup ağlayasım geliyor.
Resmen neyden rahatsızsak onu yapıyolar.