Neden her konu da olumsuz gosterdiğim tarafın yanında olup beni suclar bu insanlar. Az once yengem herşeyime ozeniyor ama kendisi kıymetini bilmiyor yazdım 2 yaşındaki cocuğunu dovdu benim el bebek gul bebek bakmamı sorun etti millet. Neden empati yapmıyormuşum? Neyini empati yapayım. Belki psikolojisi bozuk diyorlar e heralde cok da normal değil demek ki ama duzelmek icin de cabası yok gayet durumu benimsemiş. Etrafındaki herşeye herkese imrenen bir kadın maalesef. Neyse işte zaten hep boyle olur bana cocukken de iki kişi kavga ederdi ezileni korurdum ikisi bir olup benimle kavga ederlerdi. Belki de yavrularına cok iyi bakmaya calışan anneler varya işte onlar yani biz belki de cocukken cok da el bebek buyumediğimizden guclu cocuklar olmak zorunda kaldığımızdan bu şekildeyizdir. Şukur halimizle diyip devam ediyoruz, iyi bir anne olmaktan cok iyi bir birey olmanın da cabasındayım. Bu da gercekten dışardan seziliyor ama elimde değil, benim babam annesiz buyumuş misal annesi onu 6 aylıkken bırakmış ayrılmışlar dedemle zamanında.. Allah kimseye vermesin o konuları pek bilmiyorum. Olan babama olmuş hala anne ozlemi cekiyor annesi goruşmuyor onunla. Ben annelik boyle olmamalı boyle boyle olmalı diye kurmuşum belki de kafamda bildiğimi okuyorum. Dovmicem diye soz verdim kendime doversem ellerim kırılsın dedim hamileyken. Babamı herkes dovmuş cunku cocukken. Burnu hala kırık. Burda insanları yargılamadan once neden boyle davranıyorlar diye ozellikle boyle burdaki annelere biraz daha anlayışlı olun. Aman iyi ki bir annesiniz demeniz bile zoruma gidiyor. Cunku annelik doğurmak değil sadece. Artık linc etmek isteyen varsa buyursun