Hayırlı akşamlar hanımlar yazdıklarım uzun olabilir. Cok ozur dilerim. Hayatımın şokunu yaşıyorum. Daha once bi konumda anlatmıştım ama hatırlatmak istedim. 18 yaşında bekaretimi kaybettim. Daha sonra birlikte olduğum cocuk hakaret şiddet tehdit gibi olaylar yaşadık. O zamanlar cok caresiz kaldığımda polise gitmek yerine teyzemin oğlundan yardım istedim. Birlikte olduğum sevgilimin bu olayı anlatacağını duşunmedim acıkcası, korkar anlatmaz diye duşunmuştum. Ama o tam tersi kuzenin boyle bir kız onun icin mi kavga ediyorsun gibi şeyler soylemişti. Kuzenim sayesinde kurtulmuştum. Ve daha sonra bu olay hic acılmadı ve kimseye soylemedi. Ben universite kazandım gittim. Orda da bazı şeyler yaşadım ama olayla ilgisi yok diye anlatmıyorum. Sonra okul bitti 1 sene sonra atandım. Kuzenimle ara sıra konuşurduk. Bu konuyu 1 kez bile konuşmadık. Taki dune kadar. Beni aradı. 30 bin tl borclanmis. Bizimkiler bilmiyor duyarsa olurum dedi. Ve otuz bin kredi cekmem karşılığında benimle evlenirmis ! Sahte bir evlilik olurmuş ben ortada kalmazmisim ve 1 sene sonra boşanırmisim. Kulaklarıma inanamadım. Ve zar zor topladığım psikolojim yine yerlerde. Kavga edip telefonu kapattım. Bu konu hayatım boyunca karşıma cıkacak gibi
Not : Elimde bi kac mesaj dışında yeterli delil yok