Burda objektif , aklı başında insanlar var onlar yazsın lutfen. Cok bilmiş klavyeden atıp tutan insanlarda var ben olsam şoyle yapardım asardım kesirdim şunu yapardımcılar gibi insanlar var siz yazmayın Allah aşkına kendi derdinizle ilgilenin.

Arkadaşlar, cocukluğumda babamdan yediğim dayaklar ben de derin bir yara actı. Mesela hafızamdan silinmeyeler,

Mesela carpım tablosu bilemeyince abimle beni falakaya yatırmıştı.(ben bunu soyleyincede inkar ediyorlar yapmadık diyorlar)

Bi kere kuran oku demişti ben de ozel donemdeydim diye okumamıştım, beni gerdan kemiklerimden tutup dovmuştu

Yine sebebini hatırlamadığım bişeyden dolayı tek eliyle iki bileğimi sıkıp bana tokat atmıştı yuzume tukurmuştu.

Bir kere sofrada bardağında kalan soğumuş cayı yuzume fırlatmıştı.

Bir gun uyuyordum cok yorgundum o da kapıda kaldı ben uyanamıştım, iceri girdiğinde bana oyle bir tokat attı ki, ben daha gozlerimi acamamıştım.

Yuksek topuklu stiletto giymiştim gosterimiz var diye univde bana o... ayakkabısı bu nedir diye bağırmıştı

Sırf kimlikte başım kapalı olsun diye kimlik yenilemek icin başortu taktırmıştı bana.1 hafta boyunca yataktan cıkamamıştım, cunku artık hep taktıracaktı, dışarı cıkmadm uzun sure. Psikyatriye goturduler şaka gibi sanki derdimi bilmiyorlar Psikyatride şaka gibiydi zaten bana ama ailene soz vermişsin dedi, başını kapatmak istemiyor diye psiktariye mi goturulur ya, artık doktora ne dediler bilmiyorum.Bir sure kafa tuttum kapatmadım, acık kapalı değişik bir donemdi. Sonra sırf kabul gormek icin, kapandm

Annemi sopayla dovduğunu hic unutamam zaten, butun komşular kesin duydu duymamalarına imkan yoktu,biz kardeşlerimle bağırdık yapma etme diye annemde banyoya girdi eline jilet almıştı, camı kırmıştık kadın ağlamaktan helak olmuştu.

Sonra lisede erkek arkadaşım olmuştu arkadaşları abime soylemişti, abimde gelip tekme tokat dovmuştu beni burnum kanamıştı.

Sonra yine universitede tam tanışacağım bi insan oldu canım ben cafedeyim mesajını gormuştu, yine dovmuştu ve kaşım patlamıştı halen izi var. Telefon ayrıntımı cıkarıp konuşma ve mesaj sayısına bakmıştı.

Univde sınıf arkadaşım saat 11 de aradı diye butunleme sınavı icin aramıştı , abim gordu ve cocuğu aradı sebi dovucem falan dedi bu saatte nasıl ararsın diye. Sonra beni dovdu , teyzemler bizdeydi, teyze kızını bununla konuşturma dedi. O kadar ağırıma gitti ki. Ben evinden okuluna işine giden biriyim. Şimdiye kadar 3 defa sevgilim oldu.hicbir erkekle oturup kalkmışlığım yok

Ha bir de ben gece calışıyordum hastanede gunduz okuyorudm. Ben gozlerimi acamıyordum ki sevgilim olsun, derste sırtım ağrıyordu , dik durmam ve uyumamam gerekiyordu cıkıp eve yatıyordum. Univ hayatım boyle gecti yani.

Neyse atandm tercih donemi oldu artık nefes almak ve bu şehirden uzaklaşmak istedim. İzin vermedi aldı tercihleri kendi yaptı ben de oturdum yanına tabi hayatım onun ellerine ve ben izliyorum ben bir hicim cunku suratım asık tabi. Bu ne surat diye aldı terliği bacağıma vurdu ve ben 24-25 yaşındayım. Uzun bir depresyon gecirdim. Hap aldım falan olmek istiyorum dedim gidicem burdan başımıda acıcam dedim. Ol ama yine acamazsın dedi.

Sonra değiştirdim terchileri kuruma gittim, ablama aradı annem cok kotu kalbi kotu falan dedi, halbuki yalandı. Benim kalbim peki kimin umurundaydı. Sonra işte istediğin saatte cık gez tatile git ama gitme dedi annem. Babamla 4 yıl kus kaldım adla konuşmadım. Cunku hep kalbim kırılıyordu aptal, salak gibi kelimeler kullanıyordu. Neyse yine aynı şehirde kaldım en son saat gece 12 de geldim diye bacağımda askı kırdı annem. Yaş 28

Şeytanın bacağını kırayım dedim olumlu dunya dedim babam mektup ve guller kahve ve babaya kızgınlığı cok guzel anlatan bir kitap yolladım. Aramız duzeldi geldi sarıldı yıllar sonra.

Tabii kızgınlığım gecmez ki onlar benim yaram ve sonra karartım gozumu ve bitti dedim habersiz tayin istedim ve gidicem Allahın izniyle.

Şimdide annem ağlıyor, soruyorum nasıl bir dunya ?