Merhaba arkadaşlar. Ben bu sene şubat ayında hamile olduğumu oğrendim bebeğim 10 haftalıkken gelişimi durmuş ve kese bomboştu kurtaj olmak zorunda kaldım (zaten yemek ve uyku duzenim yoktu ondan tahmin ediyorum gelişememesini). Kurtaj sonrası 3 ay koruma verildi bana adetlerim kurtaja sonrası gunu gunune oluyordu. Taki korunmayı bırakana kadar. Korunmayı bıraktığım ay 10 gunluk gecikme yaşadım doktora gittim kan verdim negatif cıktı bana tarlusal verdi bittikten sonra 5 gun sonra adet oldum sancılı şekilde yani ilk defa bu kadar 15 gun gecikme yaşamıştım. Doktorum adetimin 4. Gunu hormon testi ve ultrosanda alttan muayne ederek polikistik over olduğumu soyledi. Hızlandırılmış gebelik uyguluyor şuan bana tarlusal verdi Matofin(gece yatarken 1 tane) ve klomen 50 mg gunde 2 defa icilicekmiş. Eğer bu polikistik over doğuştan bende varsa nasıl 1.ye hemen hamile kaldım veya hamileliğim sonrası mı cıktı bende hicbir fikrim yok. Sadece kafamda deli sorular acaba hamile kalabilicekmiyim hemen eğer adet olursam 2.gunu gel dedi doktorum olmazsam 5eylulde gel dedi. Burda bu yazımı okuyan hamile anneler ve anne adayları lutfen benim icinde dua eder misiniz evladıma bir an once kavuşayım