Herkese iyi geceler diliyorum..
Duğunume bir ay kaldı. Haliyle hazırlıklar yapıldı. Kız tarafı olarak ailem beyaz eşyalarımın tamamını aldı. Normalde kalan eşyaları da eşimin ailesi alması gerekirken eşim aldı. Bende yatak odasını da alalım birlikte odeyeceğiz madem aileme cok yuk olmasın dedim. Ailesine yatak odasını benim aldığımı soylemimizi istedi. Neden dedim? Sorun cıkmasın duğun oncesi diyor. Benim ailem eşyaları onun almasını sorun yapmıyor ama yatak odasını ben almayınca onun ailesi icin sorun oluyor. Mehir olarak 150 gr bilezik istemiştik. Nikahımız da kıyıldı bu mehir uzerine. Ama duğune bir ay kala yapamayacağız diyor eşim. Cok kızdım. Cok uzuldum. Ailem elinden gelen herşeyi yaptı arkamda bir suru borc bırakarak gidiyorum. Ama eşim ailesini hesaba katmıyor. Yardım al diyorum. Onların bir suru borcu oldu zaten diyor. Bizim hali hazırda şuan evlenince odeyeceğim 50bin borcumuz var zaten. Mehiri konu komşunun akrabanın taktığından yapacaklarmış. Ailem kesinlikle hakkımı vermediklerinde beni evden cıkarmaz. Bana bir akıl verin ne olur