Iyi geceler arkadaslar konu annem ve babamin hic anlasamamasi ben evliyim 2 cocugum var babam cok uzun yillar arada gelip gitmek sartiyla baska ulkelerde calisti ve bizim cocuklugumuz bu sekilde gecti bu zaman zarfinda anneme karsi cok hatalari oldu baba olarak bize karsi cok iyidir o konuda hakkini yiyemem ama uzak mesafeden sebep annemle evlilik hayatlari kalmadi diyebilirim hic bir sekilde anlasamiyolar en son kavgalarinda anneme senle yasamak istemiyorum demis ve bunun uzerine yine calismaya gitti bu gece geldi annem o gelirse ben evde durmam benden ozur dilemedigi surece ayni evde kalmam diyo babam annemle ilgili bana hic bisey soylemiyo az once bana cocuklar uyumadiysa gormeye geleyim dedi cocuklarda uyumusti yarin kahvaltiya geleyim.dedi tamam dedim sorum suki yarin annemede diyecegim kahvaltiya gel ama gelmicek eminim ikisinin arasini duzeltmek icin ne yapabilirim bu duruma cok uzuluyorum dedigim gibi eskiden babamin cok hatalari oldu evet ama suan artik yaslandi torunlar var ben ikisi ayni ortamda.olunca hep kavga cikicakmi die tedirgin olmaktan biktim ne yapabilirim aralarini duzeltmek icin veya yapmalimiyim